ciekawe ile to wyjdzie a ja mam wrazenie ze 2 bieg cos malo plynie wchodzi jeszcze do kompletu aaa
[O1] Kluczyk (scyzoryk) - guzik otwierania nie reaguje
Zwiń
X
-
[O1] Kluczyk (scyzoryk) - guzik otwierania nie reaguje
Octa 1, 2005 rok, kluczyk scyzoryk.
Jak naciśniemy zamykanie to zamyka (central, alarm załącza), nacikamy otwieranie - zero reakcji (central, alarm, kontrolka).
Godzinę wcześniej działał.
Bateria?
Elektronika?
Kto to naprawia? ASO?Pozdrawiam Bartek.
Current: Honda Civic
Ex: O1
-
-
Golfista, mi też wczoraj na warszawskim spocie się popsuł kluczyk- nie otwierał auta z przycisku- rozkręciłem--> ułamał się kawałek plastiku który robił opór dzięki czemu można było wcisnąć przycisk może to i9 to u Ciebie :wink:
a kluczyki to ważna sprawa bo później jak coś to z odszkodowaniem może być problem w razie kradzieży
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez orzuspodlacze sie do tematu u mnie nie swieci podczas klikania ta dioda czerwona. tez mote to byc przez to że cos nie lączy?? Probowalem go rozkrecic ale boje sie ze cos urwę...
Otwórz go (w senie naciśnij guzik rozkładania)
w miejscu gdzie chowa się klucz masz wgłębienie - wsadź tam coś ostrego (ja użyłem czubek noża) - klucz rozsunie się na 2 części (jedna z przyciskami) a druga ze "scyzorykiem"
potem tą część z guzikami otwierasz "poziomo" w szparę dookoła wsadź ostrze noża ale na płask - rozejdzie się na górę (z guzikami) i dół (z baterią)
W części z baterią masz płytkę mocowaną na wcisk.
Ja ją wyjąłem - sprawdziłem czy dzialają mikroprzełączniki i podgiałem blaszko od baterii.
Sprawdź tez napięcie bateriiPozdrawiam Bartek.
Current: Honda Civic
Ex: O1
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez orzuspodlacze sie do tematu u mnie nie swieci podczas klikania ta dioda czerwona. tez mote to byc przez to że cos nie lączy?? Probowalem go rozkrecic ale boje sie ze cos urwę...saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez orzuspodlacze sie do tematu u mnie nie swieci podczas klikania ta dioda czerwona. tez mote to byc przez to że cos nie lączy?? Probowalem go rozkrecic ale boje sie ze cos urwę...
Komentarz
-
Komentarz