spróbujcie bez kropki na końcu chodzi
[O1] Immobliser
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
[O1] Immobliser
Hej
Wiem że na forum nie pisze sie o takich rzeczach ale:
- szwankuje mi immo
- zegarów nie bede wymieniał bo próbowałem juz wszystkich opisów naprawy, złacza, kluczyk itp.Przeszukałem już na ten temat całą elektrodę
- PROSZĘ o instrukcje na priv jak je wyłączyć. Lub ominąć tak aby nie działąło Nie będę sie bawił tylko wstawie immobiliser zewnetrzny np: kd 2006 lub seo symphony lub coś w tym stylu.
-
-
Kluczyk mruga jak chcę odpalić ale nie zawsze
A w błędach jest że za słaby sygnał. Kluczyk nowy, połączenie na pętli sprawdzone czyszczone itp. Zostaje tablica której nie zmienie. Wole immo wyłączyć. i założyć swoje.
Komentarz
-
rónież mam to samo z immo... na jednym i na drugim kluczyku to samo wypięcie cewki i przepsikanie pinów też nic nie dało.. jak ktoś może to niech da info na prv jak to wyłączyć z góry dzięki pozdrawiam ..
Komentarz
-
No właśnie mnie tez to dokucza ,owinięcie kabelka do immo nic nie pomogło ,kluczyk miga ale nie zawsze , tez proszę o wskazówki jeżeli ktoś wie co z tym zrobić.260 kkm ,nalatane
Komentarz
-
kurde u mnie to pomogło. owinąłem folią i taśmą przewody i prysnąłem wtyczki "kontaktem" - działa chyba z rok bez zarzutówZamieszczone przez Damianjgpołączenie na pętli sprawdzone czyszczone itp
Komentarz
-
Komentarz