ja byłem 2 raz na Avatarze tym razem 3d Cinema City (napisów nie czytałem tylko skupiłem się na ogladaniu efektów) powiem tak jest przepaść w porównaniu do 2d jak iść na avatara to tylko i wyłącznie na 3d.
a te zawały i załamania po obejrzeniu to dla mnie samonakręcający się markieting.
Witam
Przeszukałem forum ale nie znalazłem odpowiedzi. Od jakiegoś czasu wali mi zawieszenie z tyłu szczególnie prawa strona, w momencie jak wjadę w lekko zapadniętą studzienkę przy około 50-60 km/h to dźwięk jest taki jak by chciało coś wyrwać. Co to mogło by być byłem na trzepakach ale nic nie zauważyli. Amory wyszły po 55% i 52%. Proszę o wskazówki od czego zacząć poszukiwania.
Dzięki i pozdrawiam
Michał
sprawdz czy amor siedzi - jest przykrecony , czy sprezyna cala , czy silentblock nie jest jakos dziwnie wygladajacy , czy kolo przykrecone , czy lozysko nie lata - to tak na starcie
dzisiaj sprawdzałem amory i są dokręcone, brak luzów na tulejce, sprężyny całe, łożysko ok, tylko tuleje nie dają mi spokoju - na trzepakach nie wyszło a wziąłem breche i lekko naciągałem to się rusza ale nie widać zbyt wielkich luzów.
u mnie tez niby byl brak luzow na tulejkach,ale uparlem sie na swoim i wymienili mi.I mialem racje.Zebys widzial ich miny
A tak przy okazji ile masz nalatane, bo moze tez amorki sie prosza o wymiane,a wynik lekko ponad 50% to chyba do najlepszych nie nalezy co?
Witam
Dzisiaj wymieniali mi tuleje tylnej belki - pierwotna umówiona cena to ok.300 zł.
Aż mnie zatrzęsło jak przy odbiorze facet zaządał 580zł tłumacząc, że cena samych tulei
to 320 zł.sprawdziłem cenę tych wstawionych i nie kosztowały więcej jak 120zł.
Po wielkiej awanturze zapłaciłem 440zł , ale i tak do tej pory mnie szarpie z nerwów.
Muszę jednak przyznać, że stuki o których mowa zanikły.
a wynik lekko ponad 50% to chyba do najlepszych nie nalezy co?
zadna trzepaczka nie okresli jaki jest stan amora - tylko wyjecie amora , zapiecie do maszyny i porownanie do specyfikacji - jesli nie ma wycieku , jest jeszcze gaz to amor bedzie dalej w specyfikacji fabrycznej
Komentarz