Pompa paliwa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • pioq
    Classic
    • 2010
    • 19

Pompa paliwa

Zamieszczone przez _tm_
    Zamieszczone przez Yarek
    Zamieszczone przez _tm_
    No to jestem. Dzięki. A co do bycia pojebanym, bo się robi 200KM z TDI FWD to cieszcie się, że kupiłem benzynę bo już był planowany swap na PD-ka i robienie z tego 250KM :diabelski_usmiech
    siema

słyszałem, że jest dla nas szansa, że w jakiejś klinice to leczą :szeroki_usmiech
    Obawiam się, że może już być za późno . Rogalotti już ma zgrany mój program i bada co się da ciekawego zrobić, więc niedługo czas na rozdziewiczenie TSI :diabelski_usmiech.
    faktycznie może być za późno... ja zdążyłem już wsadzić fotele od scirocco. :szeroki_usmiech
  • KolinWawa
    Rider
    • 2009
    • 278
    • Octavia I (1U2)
    • APK 2.0 MPI 115 KM
    • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Pompa paliwa

Dziś po raz pierwszy zawiodła mnie moja skodzina Wczoraj nic nie wskazywało na to, wróciłem z pracy, zaparkowałem pod blokiem i poszedłem z czystym sumieniem do domu. Dziś rano wchodzę sobie do furki, zapłon, 2 sekundy pochodziła i kaput. Przez 6 godzin nie mogłem odpalić samochodu. W końcu zadzwoniłem po sąsiada mechanika z zamiłowania, który od razu stwierdził,że to pompa paliwa. Zdemontował połowę tylnej kanapy, stuknął 3 razy w pompę i stał się cud - odpaliła. Nie zmienia to faktu ,że muszę ją wymienić. Co sądzicie o tej ? : POMPA

Będę wdzięczny za opinie, bo chyba wystarczy wymienić sam wkład pompy bez pływaka i innych pierdołek. Tak mi się przynajmniej wydaje...

Pozdrawiam

Komentarz

• AdamB
      RS
      S_OCP Member
      • 2007
      • 8033
      • Octavia IV (NX3)
      • DKZA 2.0 TSI 190 KM

KolinWawa, dokładnie wymieniasz sam wkład. Mnie to zajęło 15min. i robiłem to pierwszy raz. Tylko, że to było w Fabii - ale to to samo.
      Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC

Komentarz

• KolinWawa
        Rider
        • 2009
        • 278
        • Octavia I (1U2)
        • APK 2.0 MPI 115 KM
        • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Dzięki. Jeżeli chodzi o jakość tej pompy to ujdzie czy szukać jakiejś lepszej?

Komentarz

Pracuję...