Powinna pomóc regeneracja wentylatora nawiewu, a jak nie to jego wymiana. Zerknij tutaj powinno Ci to wiele rozjaśnić w kwestii grzebania samemu.
Miska Olejowa.
Zwiń
X
-
Miska Olejowa.
Witam.To mój pierwszy wpis i od razu zaczynam od problemu.Wczoraj na jakimś wyboju wracając z ryb pękła mi miska olejowa.szczelina ma ok 20 mm ale olej wycieka powoli.Czy ktos z was orientuje się czy można zastosować jakis specjalny klej?Czy lepiej nie bawic sie w to i zaspawać bo za nic nie mogę znaleźć nowych misek i ile takowa może kosztowac (silnik 1.9 TDi).Miał juz może ktostaki klopot?
-
-
klejesobie daruj, bo to wszystko z reguly epoksydy i robia sie plynne od wyzszej temperatury.
spawanie jak najbardziej (wymagany demontaz miski)kazdy nowy dzien rodzi nowe paranoje ...
Komentarz
-
-
Mozna kleic, kiedys Bogumil na forum Masters Tuning wrzucal nazwe produktu Wurtha, ale generalnie nie ma to sensu, jak mozna miske zdjac, zmienic uszczelke, a sama miske za 20zl pospawaja i nie bedzie nic cieknac.
Nowa tez mozna wsadzic, ale to tez nowa uszczelka i koszt miski min 100zl za zamiennik
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftMozna kleic,kazdy nowy dzien rodzi nowe paranoje ...
Komentarz
-
Komentarz