dzieki michal,wlasnie rozwazam czy wykonac taka operacje u siebie,mysle ze zdecyduje sie :wink: .dzieki raz jeszcze za inf,pozdr
problem z kierunkowskazami
Zwiń
X
-
problem z kierunkowskazami
witam
coś mi wczoraj się zaczęło dziać z kierunkowskazami.
po włączeniu niezależnie czy prawa czy lewa strona, samoczynnie się wyłącza miganie, a manetka dalej jest włączona.
stojąc do skrętu na prostych kołach także po kilku mignięciach nie działa.
co to może być ?? czy miał ktoś coś podobnego ?
z góry dziękuję za pomocMario
-
-
nie wiem jak w skodzie bo tego nie rozbieralem ale w passacie mialem rozebrane i wystarczylo mocniej wszystko skrecic mozliwe ze sie cos poluzowalo i nie styka ale jak masz mozliwosc podmianki wlacznika awaryjnych to bym to najpierw zrobil najprostrze a mozesz zaoszczedzic sobie roboty z rozbieraniem kierownicy
Komentarz
-
-
ok, dzięki serdeczne za podpowiedź, spróbuję od wymiany wyłącznika, ew. później będę czyścił styki
i jeszcze jak mogę spytać, ten problem jest mniej dokuczliwy,
chodzi o to że po otwarciu drzwi nie zapala się lampka, lamka sama w sobie działa jak ręcznie ją włączę,
poszedł czujnik ??Mario
Komentarz
-
-
witam
dziękuję za porady.
najlepsze jest to że zamówiłem wyłącznik i nim go zamontowałem to ostatnie 2 dni tylko raz się nie normalnie zachował wcześniej to było nagminne.
wymieniłem i 3 dni zero problemów, mam nadzieję że to był wyłącznik.
co do czujnika to na razie się nie podejmę tego myślałem że prościej będzie, przy zamku nie chce grzebać
jeszcze raz dzięki za radęMario
Komentarz
-
Komentarz