Maicroft, tam jest android jeden z 1 telefonów na poczatek proponuje aktualizacje systemu w telefonie
Oswietlenie bagaznika
Zwiń
X
-
Oswietlenie bagaznika
Mam problem tego typu, ze po zamknieciu bagaznika nie wylacza sie mi sie oswietlenie w bagazniku(sprawdzone bo zamknelem kumpla i potwierdzil moje obawy)... za jasnej cholery nie wiem jak to naprawic??Gdzie znajduje sie wlacznik czy jest on moze zintegrowany w zamku bagaznika.??. :evil: Skoda 1.6 1999 AEE.trzeba to naprawić!!!
-
-
Zamieszczone przez flakumsprawdzone bo zamknelem kumpla i potwierdzil moje obawy
sorry za OT ale to była pierwsza rzecz dzisiaj która mnie rozbawiła jak tylko sobie to wyobraziłem :lol:Było, minęło:
RS Look @ 198KM/283Nm by Unitronic.
Komentarz
-
-
Często wozisz kogoś w bagażniku? No bo chyba po to potrzebne Ci tam oświetlenie po zamknięciu- żeby pasażer miał przyjemną atmosferkę! Nie wiem tylko, czy Policja się nie przyczepi- samochód masz zarejestrowany max. na 5 osób...Skoda Octavia I kombi, Laurin&Klement, 1.9TDi ASZ, 150KM. To już niestety przeszłość. Wygląda na to, że poszła w dobre ręce.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PiotrPPCzęsto wozisz kogoś w bagażniku? No bo chyba po to potrzebne Ci tam oświetlenie po zamknięciu- żeby pasażer miał przyjemną atmosferkę! Nie wiem tylko, czy Policja się nie przyczepi- samochód masz zarejestrowany max. na 5 osób...
Zamieszczone przez ufomoże by tam psiknąć jakimś kontaktem w sprayu...
Jeśli światło nie jest Ci potrzebne to poprostu wyjmij zarowke i po problemie.Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
Komentarz
-
-
Trzeba zdjąć ten plastik z klapy i wtedy wszystko masz jak na dłoni. W samym zamku (na samym dole) jest mikrostyt. Zobacz czy kostka jest ok czy nie jest zielona a ewentualnie sprawdź czy działa mikrostyk (miernikiem czy zwiera i rozwiera obwód).
Żeby go wyjąć musisz zdemontować zamek (dwie śruby od dołu klapy bagażnika).
Ja miałem ostatnio taki przypadek że do zamka wpadł kawałek szkiełka, bo kiedyś tam kolesiowi zbiła się tylna szyba, i to szkiełko odginało dźwigienkę która uruchamiała mikrostyk i światełko nie gasło.
A jeszcze jedno pytanie:
Czy jak zamkniesz samochód z pilota to wtedy gaśnie :?:Rozum każdy ma, ale nie każdy go używa.
Komentarz
-
Komentarz