UWAGA wlewa się przy podnoszeniu bagażnika.
Pasy - kontrolka.
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez PiterpanMoje pytanie brzmi: jak uruchomić ją aby działała
To opiniach tych którzy to mają :wink: (czytaj nie wszystkich) Jak pojeżdzisz to zobaczysz o czym mówię :szeroki_usmiech :diabelski_usmiechwocek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez arturas03Zamieszczone przez wocekZamieszczone przez eXnatomiast pozniej w o2 i superbach jest to uciazliwe
Na razie jedyne co wymyśliłem to kupienie dodatkowego wpięcia pasów ale to nie wygodne rozwiązanie bo na jak się chce zapiąć pasy to trzeba najpierw wypiąć. Może VAG-iem się jakoś da?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dudek_twymyśliłem to kupienie dodatkowego wpięcia pasów ale to nie wygodne rozwiązanie bo na jak się chce zapiąć pasy to trzeba najpierw wypiąć. Może VAG-iem się jakoś da
możesz zmienić kodowanie zegarów i "nauczyć" komputer że nie ma czujnika zapięcia pasówprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
szkodzisław
Zamieszczone przez dudek_tpiotrek_gdy, a wiesz gdzie to można zrobić?
"mam kontrolkę nie zapiętych pasów.
Moje pytanie brzmi: jak uruchomić ją aby działała".
Komentarz
-
dudek_t, w OII przed FL można to było też zrobić metodą "garażową". Wystarczyło rozpiąć kabelek idący od czujnika pasów ( jest w zapięciu pasów kierowcy ) do gniazda w podłodze ( z przodu, pod fotelem, po lewej stronie ). Trzeba jednak dobrze popatrzeć, bo oprócz kabelka od czujnika jest tam też kabelek od bocznej poduchy ( chyba żółta wtyczka ). Dlatego najpewniej było rozpinać ten kabelek od czujnika z tyłu fotela kierowcy po prawej stronie ( od spodu do fotela były przymocowane gniazdko i wtyczka ). Najlepiej "poleć" ręką wzdłuż kabelka idącego od zapinki pasów w stronę fotela i na pewno trafisz na tą złączkę ( ewentualnie "daj nura" pod fotel od tyłu i znajdź wzrokowo ).Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dudek_twiesz gdzie to można zrobić
jeśli masz VAGa to mogę ci powiedzieć
jesli nie masz-znajdź kogoś z VAGiem albo zastosuj sposób opisany przez kowal 2002przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
Komentarz