Octavia jaki filtry ?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • w.goluch
    Classic
    • 2010
    • 11

Octavia jaki filtry ?

mrblack,pewna O II z 2005 r. za 20 tyś ?? Toże to praktycznie połowa ceny takiego auta za ten rocznik !!! Bierz i nie oglądaj sie na nic !!
    a jak nie weźniem to daj znać, bo kumpel szuka auta to na 100% łyknie.
    Silnik 1.6 jest bardzo fajny i naprawdę O II z 1.6 pod maską nie dostaje zadyszki Uwierzcie mi, wiem co mówię
    WG
  • Wiedzmin1101
    Drive
    • 2009
    • 41

Octavia jaki filtry ?

Witam
    Posiadam Octavie 2000r 1.6 . Czeka mnie zmana oleju i wiadomo chce wymienic filtry (oleju , powietrza). Kupić pierwsze lepsze w sklepie czy na cos zwrócic uwage ?
    Na Allegro widze bordzo szeroki asortyment filtrów (KNECHT , TRCNECO i wiele innych) , to samo dotyczy filtrów powietrza.
    Pyt2. Czy ktos stosował świece Brisk Premuim ?
    Jeśli ktoś stosował prosze o opinie.
    Dziekuje i pozdrawiam

Komentarz

• tom2212
      RS
      • 2008
      • 3892

najważniejsze aby filtry i swiece ktore chcesz wymienic byly nowe i dopasowane do auta (model, silnik, pojemnosc itp) a tak to nie ma znaczenia co kupisz

Komentarz

• Rafał 82
        Ambiente
        S_OCP Member
        • 2007
        • 150
        • Superb II (3T4)

Zamieszczone przez Wiedzmin1101
        Posiadam Octavie 2000r 1.6 . Czeka mnie zmana oleju i wiadomo chce wymienic filtry (oleju , powietrza). Kupić pierwsze lepsze w sklepie czy na cos zwrócic uwage ?
        Jeżeli chcesz kupić dobre filtry to wiele dobrego czytałem na tym forum o filtrach MANN-a, ja też się na te zdecydowałem i polecam.

Komentarz

• Wiedzmin1101
          Drive
          • 2009
          • 41

Dzieki
          Jeśli tak mówisz to tak zrobie.

Komentarz

Pracuję...