[O1] Potrzebuje numer VIN

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kuma_cian
    Classic
    • 2009
    • 6

A ja dodam tak od siebie.Wszystko zależy czy ktoś kupuje auto nowe czy używane.No bo do 100tyś wiekszośc aut jest ok.Problemy zaczynają sie po przekroczeniu 120-150 tyś bo mniej wiecej wtedy kończy sie gwarancja i wychodzą niedoskonałości. Zauważmy ,że najwieksze problemy z autami maja ludzie którzy kupują auto z drugiej ,trzeciej ręki....
  • cuma_michal
    Drive
    • 2008
    • 41

Sprawa jest mozna nazwac nietypowa, poniewaz przerabialem klimatyzacje manualna na climatronic, ale nie chce zalaczyc sie sprezarka, wszystko jest dobrze podlaczone tylk musze wyminiec srerownik wentylatorow, w zwiazku z tym prosil bym kogos kto ma octavie 1 po 2001roku tdi z fabrycznym climatronic gdyby mogl podac numer vin, bo tylko w ten sposob bede mogl w serwisie sprawdzic numer seryjny srerownika. Z gory dziekuje
    Kiedys było to zwykłe Ambiente- dzis prawie RS

Komentarz

• piteros
      Drive
      • 2008
      • 57

Oto mój vin: TMBGP21U332679196

Komentarz

• sew1981
        RS
        S_OCP MemberModeratoRS
        • 2009
        • 10918
        • Fiat

wysłałem Ci na priva mój również...mam też asz kombi z 2004 roku, mozesz wspomoc kolege wciskając "pomogł"...szerokosci :szeroki_usmiech

Komentarz

• cuma_michal
          Drive
          • 2008
          • 41

Dziekuje panowie, im wiecej numerow tym lepiej, bede mial mozliwosc porownania czy sa roznice w tym sterowniku, a swoja droga to az dziwne ze w aso mogą odczytac po Vin a w druga strone juz nie. Jeszcze raz dzieki
          Kiedys było to zwykłe Ambiente- dzis prawie RS

Komentarz

• sew1981
            RS
            S_OCP MemberModeratoRS
            • 2009
            • 10918
            • Fiat

nie ma za co dziekuje za punkcik serdecznie rowniez..powodzenia z modem klimy

Komentarz

• Jeżyk
              Rider
              • 2009
              • 691

Zaglądnij tutaj http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...&highlight=vin może coś z tego Ci pomoże :wink:
              Szerokiej drogi, jakakolwiek by ona nie była.

Komentarz

Pracuję...