17831 vag

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Artur79
    Classic
    • 2010
    • 21

17831 vag

Nowe wiadomości , motorownia włożona, autko odpowietrzone, przy okazji został uzupełniony płyn w skrzyni biegów.

Najśmieszniejsze jest to że mechanik ustawiając rozrząd miał do dupy śrubokręt, który się ułamał i wpadł do środka ...

Doprowadziło to do tego że na jego koszt została wymieniona uszczelka pod głowicą

Autko będzie po weekendzie , ponieważ mechanik chce nim pojeździć i zobaczyć czy jest ok , jak na razie podobno jak to się mówi gra i buczy ... zobaczymy jak będzie.

sorry że w temacie ale mam na sprzedaż opony FULDA w rozmiarze 225/45/17 7mm bieżnika rok Grudzień 2008 - za 2 opony chcę 450zł ( możemy negocjować )
    Honda Civic VIII gen, 1.8 iVtec
  • paulob1
    Rider
    • 2008
    • 470
    • Octavia I (1U2)
    • BFQ 1.6 MPI 102 KM

17831 vag

Witam.
    Przeskanowałem moją octę z błędów i wyskoczyło coś takiego: 17831- obieg wtórnego powietrza przepływ za słaby.
    Nic takiego na forum nie znalazłem.
    Czy ktoś miał już cuś takiego?
    Żadna kontrolka się nie zapala na szafie,ale ten błąd wisi w kompie już od dłuższego czasu,więc nie wiem czy się mam czegoś obawiać czy zwyczajnie to skasować.
    Z góry dzięki za wszelkie info.

Komentarz

• kropeck
      RS
      • 2009
      • 2319
      • Octavia II (1Z3)
      • BLF 1.6 FSI 115 KM

Cześć,
      Osobiście to ja bym skasował i sprawdził auto po ponownym uruchomieniu, a jeśli się nie pokaże, to pojeździć tydzień i sprawdzić ponownie. Jeśli się błąd się nie pojawi, to znaczy, że była to jakaś stara usterka :-)
      Pozdrawiam,
      Michał

Nie piję piwa - jedynie JACK DANIELS! :-)

Komentarz

• czuczu
        Classic
        • 2013
        • 6

Rozwiązałeś problem?

Komentarz

Pracuję...