[O1] KONTROLKA PODUSZKI

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • dsk
    Classic
    • 2010
    • 5
    • CDAA 1.8 TSI 160 KM

[O1] KONTROLKA PODUSZKI

Co jest niezłe i sympatyczne? Bo chyba nie mówicie o tej wizualizacji z AMuS?

Przecież to są stare wizualizacje z połowy lutego, nowszych nie ma, a już na pewno nie ma fot nowego modelu, nawet zamaskowanych.
  • n-ic-812
    Classic
    • 2009
    • 5

[O1] KONTROLKA PODUSZKI

Czesc ludziska. Mam wymienione drzwi w mojej octavii 2. Przy wymiane odlaczyli kostke flachowcy od czujnika Airbag (sensoru) zapalila sie kontrolka z bledem, pojechali na komputer i zlikwidowali blad. Po 5 miesiacach pojawil sie znowu blad, czy ktos moze przeslac schemat drzwi i podlaczenia tego pierdolnika. Chce to zrobic i naprawic. A i czy mozna jezdzic z tym jeszcze kolo 5 tygodni. Czy moga one same wystrzelic przy zwarciu itp. :evil: [shadow=darkred:c354a42d32][/shadow:c354a42d32]

Komentarz

• panda79
      Drive
      • 2009
      • 45

Witaj musisz wpierw sprawdzić błędy Wagiem po 5 miesiącach to może być wszystko. Może stało się cos innego jest wiele możliwości. Jeśli nie sprawdzisz zaczniesz mieszać w drzwiach a tu cos innego się okaże to można się lekko wkurzyć. Jeśli musisz jeżdzic tyle czasu nie powinno się nic stac natomiast nie masz gwarancji ze w razie czego odpukac poduszki zadzialaja.
      Pierwsza Octavia i myśle że nie ostatnia

Komentarz

• tkpwmali
        Classic
        • 2009
        • 13

Miałem coś podobnego w kumpla Audi A4 z poduszką w fotelu kierowcy .Przeczyściłem kostkę pod fotelem wykasowałem błąd i jest ok.

Komentarz

• mysterx
          Classic
          • 2008
          • 10

Bez kabelka to się raczej nie obejdzie! Problemów może być wiele.
          Co do zwarcia - to spoko. czujniki są analogowe - tak więc zwarcie nie powinno nic zrobić.

Komentarz

Pracuję...