Tak też traktuję te Wasze opisy, że ktoś jakąś tam bryką (np. BMW 730, Porsche) dostał na drodze, albo "prawie" dostał. On wie, że ma lepszą brykę i niczego nie musi udowadniać, jak niektórzy
Oj czasem możesz się pomylić. Są tacy co się naprężają straszliwie, nawet w tych Beemkach- bo często to ONI chcą udowodnić, że mają lepszy pojazd. I są strasznie zdziwieni, że pancerwagen zwany Skodą ich objechał.
A już najciekawiej jest z takimi co to założyli kupę dodatków spojleropodobnych.
"coś być musi, do cholery, za zakrętem"
O1 Tour BFQ+LPG LR - BARRACUDA
O2 Tour BSE+LPG LR - MED
Witam mam problem z kierunkowskazem gdy włączę prawy lub lewy pochodzi kilka sekund i zanika. Mam taką prośbę czy ktoś mógłby mi dać schemat instalacji elektrycznej, głównie kierunkowskazów.
Możesz na próbę przywalić z piąchy tuz nad czerwonym trójkątem - może na chwilkę pomoże, a już na pewno potwierdzi diagnozę uszkodzonego wyłącznika...
Niedawno tez miałem podobną awarię. Wymieniłem wyłącznik świateł awaryjnych i po kłopocie. Koszt 40 zł + 5 min. roboty.
Podważasz delikatnie czymś cienkim (tak żeby nie porysować) i wyjmujesz. Trochę ciasno z wydłubaniem kostki, ale bez większych problemów. Poradzisz sobie.
Życie nie jest ani tak złe, ani tak dobre, jak to sobie wyobrażamy.
Potwierdzam. Włącznik świateł awaryjnych i po sprawie. W kwietniu miałam przyjemność wymiany. Roboty rzeczywiście na 5 minut a ile radości z prawidłowo działających kierunków... :wink:
Taka mała rzecz, a cieszy:
Komentarz