manetka od wycieraczek
Zwiń
X
-
manetka od wycieraczek
Siemka,
Mam do was prośbę i pytanie.
Prośba jest następująca:
Musze wymienić uszkodzoną manetkę od wycieraczek w mojej octavce combi.
Na alledrogo jest ich od cholery i nie wiem za bardzo jaka kupić.
wiem tylko że moja uszkodzona manetka ma:
Przełącznik do komputera pokładowego, włącznik wycieraczki przedniej i włącznik wycieraczki tylnej. Ponadto manetka posiada włącznik spryskiwacza dla przedniej i tylnej szyby oraz czasowy przełącznik wycieraczek. Dodam jeszcze, że octavka jest z 2001 roku.
I tu pojawia się prośba:
Czy ktoś z Was może mi podać numer katalogowy takiej manetki.
i od razu pytanie:
Może ktoś z Was chciałby ma na zbyciu takowa manetkę. Z chęcią odkupieByła Octa 90 w dizlu teraz jest Rapid w benzynie KONICHIWA... !!!
-
-
Czy zdejmując kierownicę i poduszkę, żeby dostać się do manetek trzeba najpierw odłączyć aku?obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
wcześniej O1 1.9 TDI AGR & O2 2.0 TDI BKD
Markizy tarasowe, balkonowe, koszowe, rolety wewnętrzne -> www.x-mark.pl
Komentarz
-
-
Kluczyk kładę na siedzeniu i eksplozja poduchy nie groziobecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
Komentarz
-
-
Jeszcze jedno pytanie. Żeby sprawdzić kupioną manetkę to czy mogę jedynie zdjąć obudowę kolumny wypiąć wtyczkę ze starej i podpięć do 'wiszącej" nowej i jak będzie ok to dopiero resztę rozbierać?obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez JanuszSzZamieszczone przez mamaj12Jeszcze jedno pytanie. Żeby sprawdzić kupioną manetkę to czy mogę jedynie zdjąć obudowę kolumny wypiąć wtyczkę ze starej i podpięć do 'wiszącej" nowej i jak będzie ok to dopiero resztę rozbierać?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marekzuciekawe jak zdejmiesz obudowe bez sciagniecia kierownicy
Nie głąbiałem jeszcze tematu, ale widziałem kilka śrubek od spodu. I że po ich odkręceniu nie można obudowy na 2 części rozłożyć i zdjęć?obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mamaj12Zamieszczone przez marekzuciekawe jak zdejmiesz obudowe bez sciagniecia kierownicy
Nie głąbiałem jeszcze tematu, ale widziałem kilka śrubek od spodu. I że po ich odkręceniu nie można obudowy na 2 części rozłożyć i zdjęć?
Komentarz
-
-
witam
ostatnio odkryłem że moja manetka także nie działa, a dokładnie tryb wycieraczki okresowe. po sprawdzeniu systemu przez zaprzyjaźnionego serwisanta, stwierdził że poszła elektronika w manetce. (reszta funkcji działa)..
czy mogę prosić o pomoc w celu dobrania potrzebnej manetki
VIN:TMBGE61Z982015676
Octavia II Combi, Elegance 2.0 TDI
pozdrawiam
Komentarz
-
Komentarz