uszczelka w drzwiach?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • turek
    Classic
    • 2010
    • 1

uszczelka w drzwiach?

[quote="Zibi"]Nie wiem czy cos sie zmienilo w kwestii ISOFIX-a, ale ostatnio jak sie orientowalem to foteliki ISOFIX-owe trzeba bylo kupowac w ASO, bo system miedzy roznymi markami nie jest tak do konca kompatybilny

Mam takie glupie pytanie moze a co to jest ten ISOFIX???

[ Dodano: Nie 11 Kwi, 10 11:47 ]
    Zamieszczone przez Agamek12
    danielosy, napisz to jeszcze raz na spokojnie, bo już po jednym piwie nic nie rozumiem...
    Witam tamte pytanie bylo do moderatora i juz sie wyjasnilo z nim co i jak... natomiast moje pytanie brzmi czy fotelik Arti -- Fibo Star 0-18 jest wogole czegos warty??? str z allegro

bo chce kupic dla cory a nie jestem w temacie fotelikow jeszcze bo to moje 1 dziecko dlatego pytam o rade a nie mam kasy zeby kupic za 300zl zwyz dlatego szukam za mniejsza kase. Chyba ze znacie jakies rewelacyjne ale do 300 zl i nie chinskie???
  • tomasz_j73
    Classic
    • 2009
    • 28

uszczelka w drzwiach?

Witam,
    jestem posiadaczem nowej octavi od 2 tygodni i mam mały problem. Mianowicie przy prędkości od 120 km i więcej słysze jak zasysa powietrze do środka w drzwiach od strony kierowcy. Drzwi wyglądaja na dobrze spasowane , a uszczelki na nieuszkodzone. Zasysa gdzies punktowo i nie potrafię określić czy to uszczelka przy drzwiach czy też w miejscu gdzie szyba wchodzi w drzwi. Wszystko wygląda ok, sam nie wiem nie chciałbym aby jedynym lekarstwem było podgłośnienie radia. Zasysanie to jest trochę wkurzające, szczególnie że jest to samochód nowy. szyby wyżej też podnieść nie mogę. Proszę o rady
    dzięki
    Tomek

Komentarz

• Jarek_wawa
      Rider
      • 2009
      • 283

Wpisz w wyszukiwarkę "uszczelki" i znajdziesz odpowiedź.

Komentarz

• Jeżyk
        Rider
        • 2009
        • 691

Autko na gwarancji? Każdą pierdołę należy zgłaszać w ASO bo potem się ma tylko problemy a tak to niech oni się martwią.
        Szerokiej drogi, jakakolwiek by ona nie była.

Komentarz

• ufo
          L&K
          • 2008
          • 1475
          • Octavia III combi (5E5)
          • CKFC 2.0 TDI CR 150 KM

Zamieszczone przez tomasz_j73
          szyby wyżej też podnieść nie mogę.
          miałem podobnie tylko z dodatkowym efektem, podczas deszczu kapała mi woda do środka. auto jest na gwarancji i w ciągu 3 dni od zgłoszenia miałem nową uszczelkę i....i cisza, nawet nie kapie. wymiana trwała ok 1 godz. polecam odwiedziny w ASO :szeroki_usmiech

Komentarz

Pracuję...