Drazek kierowniczy lewa strona

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • mdo1
    Rider
    S_OCP Member
    • 2007
    • 441

Witam,

autko mam od 3 tygodni, przebieg niecałe 2000km. Zrobiłem 4 dłuższe trasy po 350-450 km. Średnie spalanie na trasie wyszło ok 6,5 l. Prędkości na lepszej drodze 140-160, na gorszych drogach 120, na wioskach ok 60-70. Opony letnie 195/60/15, bez klimy. Wyprzedzałem dość spokojnie na 5 lub 6 biegu, ale jeśli trzeba było to i na niższych pocisnąłem. Jak zbliżałem się do wiosek lub z innych powodów zmniejszałem szybkość to hamowałem silnikiem.
    Spalanie obliczone na podstawie tankowania do pierwszego odbicia pistoletu. Tankuje Pb 95.
    W mieście nie wiem ile pali, bo co zrobie 50 km to zaraz gdzieś w trase jade.
    Pozdrawiam
  • chrisunm1
    Drive
    • 2006
    • 60

Dobry wieczor. sprawa wyglada tak, ze ostatnio mialem przeglad i panowie wymienili mi drazek kierowniczy ,bo stukal i niby mial luz.Wszystko bylo wporzadku ,ale do czasu puki nie pojechalem na zakupy i nagle cos podczas jazdy cos chruplo i odczowalny byl jakis trzask, jakby cos sie naderwalo czy obluzowalo.Mam wrazenie ze ten drazek teraz lekko stuka i juz sam nie wiem czy go zle zamontowali czy to wina czesci zamiennych bo sytuacja powtarza sie drugi raz.Teraz nie wiem czy mozna tak jezdzic,i mysle jakbym mogl to sam sprwadzic czy wszystko jest ok.Prosze o pomoc Dziekuje
    MOja czeszka

Komentarz

• Stefan_KTP
      Drive
      • 2009
      • 65

ja bym pojechał do innego warsztatu, żeby sprawdzili co się stało i jeśli wysazło by, że to ten drążek kierowniczy, który był wymieniany, to bym wrócił do tego mechanika co to zmieniał i kazał poprawić
      Stefan_KTP

Komentarz

• robekcool
        RS
        • 2009
        • 2041
        • Octavia II (1Z3)
        • BJB 1.9 TDI PD 105 KM

od razu do nich jedź i zajrzyj pod auto podczas sprawdzenia (masz prawo). kak spieprzyli niech poprawiają. jak co innego to może drążek nie potrzebnie wymienili, np. magielek stuka (wyrobiony lub luźny na śrubach). pozdro
        www.k-mot.pl
        Specjalizacja VAG, inne marki też naprawiam.
        Autoholowanie.
        Robert Kulma

Komentarz

• chrisunm1
          Drive
          • 2006
          • 60

dziekuje za pomoc w piatek pojade sprawdzic
          MOja czeszka

Komentarz

Pracuję...