Wyje powyżej 2tys obrotów i kapke inaczej jezdzi.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Saszka
    Ambiente
    • 2005
    • 113

Witam
    Możecie mi polecić jakiś zestaw kosmetyków (szampon, wosk, coś do usuwania smoły z karoserii itp.) do lakieru akrylowego czerwień corrida? Dzięki
    Pozdrawiam
    Pozdrawiam,

Saszka

Perfect Service by DobryGrześWawa
  • Techno200
    Elegance
    S_OCP Member
    • 2005
    • 782
    • Tesla

Mam problem. Cos mi wyje jak przygazuje powyzej 2tys obrotow. Taki wyrazny dzwiek yyyyyyy-yyyyy Z tego co wysluchalem to wyje po stronie pasazera. Rozrzad byl niedawno wymieniany, i bylo ok. Cala ta przypadlosc wyszal po pewnej chwili po wymianie tlokow. Mozliwe ze demontowali rozrzad i cos schrzanili?

I jeszcze osiagi, wczesniej na dwojce samochod od 2tys obrotow dostawal szalenstwa, teraz niby idzie, ale czuc ze tak od 3tys sie kreci jakby lepiej. Mozliwe ze jest to spowodowane zlym katem wtrysku? Czy moze cos innego? Pomozcie :|
    Old Octavia 1.9 AHF - New Leon 2.0 BKD - New Passat 2.0 HGW ;-) Pontiac Trans Am 7.5

Spoty Lublin - kazda pierwsza sroda miesiaca. Zapraszamy

Komentarz

• robekcool
      RS
      • 2009
      • 2041
      • Octavia II (1Z3)
      • BJB 1.9 TDI PD 105 KM

nie wyjmiesz tłoka bez rozpięcia rozrządu. może za mocno napięty pasek, zaraz go szlak trafi. kąt może być zły, ale też rozrząd przestawiony. uruchamia o.k.???
      www.k-mot.pl
      Specjalizacja VAG, inne marki też naprawiam.
      Autoholowanie.
      Robert Kulma

Komentarz

• Wojtek44
        Classic
        • 2009
        • 23

W pełni się zgadzam z kolegą musieli coś schrzanić. posłuchaj jeszcze turbiny czy to coś od niej się nie dzieje bo przytych obrotach ona się załącza

Komentarz

• Techno200
          Elegance
          S_OCP Member
          • 2005
          • 782
          • Tesla

Zapalac dobrze zapala. I na zimnym i na cieplym. Sam nie wiem. Podjade na dniach na hamowinie i podlaczne sie pod kompa to chbya wtedy wszystko wyjdzie.
          Old Octavia 1.9 AHF - New Leon 2.0 BKD - New Passat 2.0 HGW ;-) Pontiac Trans Am 7.5

Spoty Lublin - kazda pierwsza sroda miesiaca. Zapraszamy

Komentarz

Pracuję...