Kontrolka silnika 1.9 tdi

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Pietrass23
    Drive
    • 2010
    • 42

Jak jesteś z Krakowa do zajrzyj do Carrefour -Zakopianka. Ja tam kupiłem dywaniki welur- wykładzina , szaro - czarne. Jest kilka rodzajów( A,B C) i napisane które do Octavii I będą pasowały. Cena koło 30 zł , gumowane od spodu. Ja jestem zadowolony,pasują idealnie .Mam nawet zdjęcia, jak leżą w aucie jak chcesz ( moja idzie do sprzedania..)
    Skoda Fabia II Combi FL
    CAYC 1.6 TDI CR 105KM&250NM
  • bodzioh
    Classic
    • 2009
    • 23

Witam.
    Wracałem sobie dzis spokojnie z pracy, kiedy to na środku drogi ukazał się moim oczom rozjechany pies. Uznałem że jeśli "wezmę" go sobie środkiem to nic się nie wydarzy, w końcu to nie niedźwiedź.Ale niestety myliłem się. Nie był on zbyt duży bo delikatnie tylko go musnąłem i chwilę poźniej pokazała się kontroka pomarańczowa check engine. Zatrzymałem się zajrzałem pod auto z nadzieją że może jakiś przewód się wypiął, albo coś w tym rodzaju-niestety nie. Może wam coś przychodzi do głowy co stać się mogło, bo niedawno wymieniałem osłonę silnika i wydawało mi się że choć trochę ona chroni te wszyskie przewody. Na pierwszy rzut oka, choć ciemno było, nie zauważyłem pod autem nic niepokojącego. Więc za nim wydam 50zyli na diagnostykę to może ktoś mi podpowie co ewentualnie powinienem sprawdzić. Za wszelkie rady z góry dziękuje.
    bodzioh

Komentarz

• sew1981
      RS
      S_OCP MemberModeratorr
      • 2009
      • 10917
      • Fiat

bodzioh, trudno na odległość zdiagnozować. Najlepiej na przyszłość kup sobie nawet taki kabelek i jak masz laptoka, sam diagnozuj błedy - wyjdzie ci tez ponad 50 zł, ale raz na zawsze ( mam podobny kabel z allegro i na vag-coma 311.2 spokojnie wystarcza):

[ Dodano: Wto 01 Gru, 09 07:19 ]
      a teraz doraznie, moze poszukaj kogos z ocp z vagiem w okolicy, mysle ze za dobrego browarka chetnie sie podepna :wink:

Komentarz

Pracuję...