Lampa tylna octavia 1

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • PETERSOCTAVIA
    Classic
    • 2007
    • 10

Lampa tylna octavia 1

baca10, z Yeti tez bedzie zadowolony no chyba ze nie lubi wysokich aut.

Wracajac do Twojej Niuni, czy zdarzylo Ci sie by na wyswietlaczu centralnym zamiast temperatury zewnetrznej zapalil sie zasieg do konca zbiornika. To wystepuje u mojego Taty w O2FL zawsze gdy robi sie rezerwa benzyny (dotankowanie PB nie zmienia stanu rzeczy). Samochod nie ma komputera i nie idzie tego wylaczyc. Nawet ASO duze oczy zrobilo Jedyny patent na powrot temperatury to odlacznie AKU, ale przy nastepnej rezerwie znowu to samo.
    Pytanie rowniez do innych posiadaczy Minta bez komputera pokladowego
    Octavia 1.8T 20V '99 AGU@212KM/328Nm
  • HKR
    Drive
    • 2006
    • 71

Lampa tylna octavia 1

witam. powiedzcie mi musze wymienic tylna lampe i nie wiem czy kupic nowke czy uzywana. Czy nowa nie bedzie sie wyrozniac wzgledem tej drugiej starej?Czy mozna wymienic sam klosz czy calosc trzeba?
    Jeszcze jakby ktos mi powiedzial lub podrzucil manual jak wymienic to by bylo super. octavia 98rok

Komentarz

• Spendra
      Ambiente
      • 2009
      • 119

Jezeli masz przed liftem to nie musisz szukac nowej bo nie ppwinna sie odznaczac od innych (taki rodzaj szkla), po liftowe juz byly ciemniejsze i jasniejsze.

Jezeli chcesz dysponuje kompletem tylnych lamp przed liftem rocznik 2000r z wkladami i listewkami, montaz banalny polegajacy na odkreceniu 3 srubek wyjeciu listewki centralnej plus listewek pod lampami, wszystko przy pomocy srubokreta i wprawionych rak
      ------------------------------------------------------
      1.9 TDI 110 KM SLX /2000r Srebrny Hatchback
      President Johnny II na pokładzie

Komentarz

• HKR
        Drive
        • 2006
        • 71

Zamieszczone przez Spendra
        Jezeli masz przed liftem to nie musisz szukac nowej bo nie ppwinna sie odznaczac od innych (taki rodzaj szkla), po liftowe juz byly ciemniejsze i jasniejsze.

Jezeli chcesz dysponuje kompletem tylnych lamp przed liftem rocznik 2000r z wkladami i listewkami, montaz banalny polegajacy na odkreceniu 3 srubek wyjeciu listewki centralnej plus listewek pod lampami, wszystko przy pomocy srubokreta i wprawionych rak
        tzn mam ten stary typ z jednym bialym szklem, chodzi mi o to czy jak kupie nowke mojego typu to nie bedzie wygladala zbyt "nowo i czysto" wzgledem tej ktora juz mam. ta ja potrzebuje tylko jedna..

Komentarz

• Jeżyk
          Rider
          • 2009
          • 691

HKR, Skoro lampa ma 11 lat to może być różnica. Najlepiej podjedź do sklepu daj kasę w zastaw i porównaj na zewnątrz. Zawsze możesz "zrezygnować" z zakupu a będziesz miał jasność jak to wygląda. :P
          Szerokiej drogi, jakakolwiek by ona nie była.

Komentarz

• vince123
            Elegance
            • 2009
            • 923

Zamieszczone przez HKR
            ta ja potrzebuje tylko jedna..
            wal na alledrogo..tam kupisz jakas dobra uzywke .napewno cos wybierzesz ,np

przeciagniesz sobie je jakas pasta i nie bedzie roznicy
            Zamieszczone przez HKR
            Czy mozna wymienic sam klosz czy calosc trzeba?
            a jak bardzo uszkodziłeś ta lampę :?:
            sprzedam do OI :

szyby cala lewa strona
            nadkole nowe LP
            kontakt PW

Komentarz

• mamaj12
              RS
              • 2009
              • 1956
              • Octavia II combi (1Z5)
              • BKD 2.0 TDI 140 KM

HKR, tutaj fotorelacja -> http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=7655
              obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
              wcześniej O1 1.9 TDI AGR & O2 2.0 TDI BKD

Markizy tarasowe, balkonowe, koszowe, rolety wewnętrzne -> www.x-mark.pl

Komentarz

• HKR
                Drive
                • 2006
                • 71

Zamieszczone przez Jeżyk
                HKR, Skoro lampa ma 11 lat to może być różnica. Najlepiej podjedź do sklepu daj kasę w zastaw i porównaj na zewnątrz. Zawsze możesz "zrezygnować" z zakupu a będziesz miał jasność jak to wygląda. :P
                zdecyduje sie chyba na uzywke wlasnie

[ Dodano: Sro 02 Gru, 09 18:35 ]
                Zamieszczone przez mamaj12
                dzieki na pewno sie przyda

Komentarz

• mamaj12
                  RS
                  • 2009
                  • 1956
                  • Octavia II combi (1Z5)
                  • BKD 2.0 TDI 140 KM

HKR, jeśli masz srebrne autko to może zainteresuje Cię -> http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=26412 :bigyellow
                  obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
                  wcześniej O1 1.9 TDI AGR & O2 2.0 TDI BKD

Markizy tarasowe, balkonowe, koszowe, rolety wewnętrzne -> www.x-mark.pl

Komentarz

• HKR
                    Drive
                    • 2006
                    • 71

Zamieszczone przez mamaj12
                    HKR, jeśli masz srebrne autko to może zainteresuje Cię -> http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=26412 :bigyellow

hmm bym musial sie zastanowic ale dzieki za namiar

Komentarz

Pracuję...