baca10 jak dla mnie efekt jest fajny nie jakiś powalający na kolana jak za takie pieniądze jakie dałem za to, wystarcza mi ,teraz myślę co by jeszcze pozmieniać/dodać
Dziwne zachowanie samochodu
Zwiń
X
-
Dziwne zachowanie samochodu
Jakiś czas temu zauważyłem, że jadąc samochodem słychać taki dźwięk z układu jezdnego jak bym jechał drogą szutrową, kierownica nie drży ani nie ściąga auta na boki.
Myślałem, że jest to kwestia opon ale teraz założyłem zimówki i jest to samo
Gdy skręcam w lewo ( nawet lekko )ten hurgot ustaje ale gdy skręcam w prawo nie znika...
Co to może być????
aha felgi też zamieniłem i nic.W moich żyłach płynie etylina a sercem jest Turbina
-
-
Zamieszczone przez rkbMam to samo od niedawna, huczy sobie po cichu w przedziale od 30 do 70 km/h i wyraznie buczy przy skrecaniu w lewo, łożysko do wymiany. zastanawiam sie tylko czy wymienic jedno czy odrazu 2 ...
Komentarz
-
-
REKIN, stawiam na lewe łożysko. skręcając w lewo dociążasz je odciążasz, dlatego dalej je słychać. podnieś koła na lewarku, złap za sprężynę mcpersona, zakreć energicznie kołem. jeśli wyczujesz drgania łożysko do wymiany. nasilenie drgań zależne od stopnia zużycia łożyska
[ Dodano: Sro 02 Gru, 09 22:19 ]
pomyłka, nie "dociązasz je odciążasz" tylko "dociążasz". zmęczenie daje znać o sobie
Komentarz
-
Komentarz