[O1] skrzynia biegów FEX do ARX

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • skrodzki7
    Classic
    • 2010
    • 5

Gumisiek, Raczej audi a 4
  • szelest
    Classic
    • 2009
    • 6

Witam!

Potrzebuję skrzyni jak w temacie. Czyli skrzynia o oznaczeniu FEX do skody octavii 1.8t ARX. Wg Etki wejdzie prawdopodobnie jeszcze skrzynia EWK i EWN. Może ktoś ma namiar gdzie taką skrzynie biegów można kupić to będę bardzo wdzięczny. W mojej starej zatarło się łożysko i troszkę się skrzynia przedziurawiła...

pozdrawiam
    Pozdrawiam
    Jacek
    -------
    1.9 BXE Elegance

Komentarz

• eX
      Elegance
      • 2006
      • 980

laduj skrzynie DQB od S3 210km. 6 biegow. potrzeba pol osie, skrzynie, rozrusznik, sprzeglo z dwumasem, przekladnia kontowa i przednia czesc walu.
      u siebie zajezdzilem 2x FEXa i mam takowego ktory zaczyna powoli wyc na pierwszym biegu. sam przezywalem temat i walczylem z ta skrzynia szukajac 4 miesiace.

Komentarz

• szelest
        Classic
        • 2009
        • 6

no tak ale koszt takiej przekładki to ile ? auto jest mi potrzebne do pracy a każdy dzień bez niego to straty...
        Pozdrawiam
        Jacek
        -------
        1.9 BXE Elegance

Komentarz

• eX
          Elegance
          • 2006
          • 980

znam bol, na szczescie mialem auto zony. z robocizna ja sie zamknalem w jakis 3,5tys
          skrzynia uzywka, polosie uzywka, rozrusznik uzywka, sruby pol osi nowe, sprzeglo nowe, dwumas uzywka, wybierak biegow caly uzywka, caly wal uzywka.

jak chcesz moge podjechac na warsztat i zobaczyc czy nie wywiezli mojej skrzyni FEXa jeszcze, to mozemy sie jakos dogadac, mam tez jedna DQB

Komentarz

• szelest
            Classic
            • 2009
            • 6

wysłałem Ci wiadomość na priv
            Pozdrawiam
            Jacek
            -------
            1.9 BXE Elegance

Komentarz

Pracuję...