cena dobra, bierz!
[O1] Taki dziwny przypadek !?
Zwiń
X
-
[O1] Taki dziwny przypadek !?
Taki był dzisiaj dziwny przypadek z moim autkiem...
Wracam do domu, patrzę Żabka (sklep taki), pomyślałem sobie że to jest piątek, a w domu SACHARA, nawet pół piwa nie ma. Tak nie można żyć ! Przecież ja nie wielbłąd, pić muszę.
Zadziałały mi więc odpowiednie receptory, kierownica w lewo (tam był ten sklep) ostro po hamulcach. Stoję. Zgasiłem silnik. Ale okazuje się że z pod sklepu wyjeżdżają dwaj spragnieni, ale już z bananem na twarzach. KUPILI !. Muszę się więc wycofać. Sprzęgło, odpalam, ...i CISZA !. Po raz wtóry też nic z tego nie wyszło. Myśl jak błyskawica...kara boska ! Tam żona, dom, dziatki a ja potwór ...po piwo. Szybka modlitwa i kluczyk jeszcze raz na START. Poooooszło, wycofałem, przepuściłem i bezczelnie wlazłem i jestem dumnym właścicielem czteropaku. UFF ! Przyznacie że to można... zawału dostać ?
Co zrobiłem w tak zwanym międzyczasie? ... ano wyłączyłem radio bo mnie zaczęło wkurzać (szybko znalazłem winowajcę ?!)
No i teraz już w domku (zostały jeszcze dwa-z czteropaku)) postanawiam zadać Wam, Koledzy pytanie. Co to było ?
Brak było wyraznych oznak że coś umiera.
Stawiam (ale leciutko) na immobilaizer. Mogą to być takie objawy ?
Niepokoi mnie ta dziwna sytuacja. Bo jeżeli gdzieś daleko mnie to spotka ?
Wasze zdrowie !!!
-
-
sorry za OT ale zmeczyles mnie juz w drugim zdaniupablo_doctor
Rozdawajmy sobie punkty za rzeczowe informacje
CB-RADIO MIDLAND 220 modyfikowany - /15W Roger Beep / , odwiercona antena na środku dachu - obecnie LEMM 160
http://picasaweb.google.com/pablo.doctor.OCP www.zuart.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mirek19marekzu... dzięki za informację, faktycznie, stacyjka jest jakaś dziwna. Myślałem już nawet o wymianie. Myślę że wymiana samej kostki wystarczy.
Komentarz
-
Komentarz