[O1] mam problem z O1! pomocy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • tommmy
    Classic
    • 2010
    • 7

Zamieszczone przez Enriquez
    Też mam ten sam problem... znaczy kupiłem manetkę z końcówką F, a sprawdzono że działa G... hmm. Ktoś próbował z F?
    To jak już kupiłeś to załóż i napisz czy działa.
  • pawol
    Classic
    • 2009
    • 21

Witam! Mam problem z palącą się kontrolką silnika w mojej O1. Czytałem wiele postów w dziale usterki i objawy są bardzo podobne do wielu przypadłości tj. zawór N75 itp., czyli brak mocy i świecąca kontrolka silnika. Mój problem jest taki że żaden z opisanych zabiegów nie pomaga mojemu autku (zawór jest sprawny, inne zawory też egr sprawny). elektryk zbadał całą elektryke i mówi że wsio jest ok ale gdy pokasuje błędy i auto jest zimne to wsio ok ale gdy nabierze temperatury to wyskakuje lista błędów i znowu to samo. Posprawdzał całą elektronike i wkoncu posłał do jakiegoś gościa komputer żeby się upewnić czy on nie nawalił. I tu moje pytanie Czy to może być wina samego kompa? czy poprostu to jest jakaś błachostka i nie trzeba ingerować aż tak głęboko? z góry dziękuję za pomoc

Komentarz

• JanuszSz
      RS
      S_OCP Member
      • 2007
      • 2835
      • Superb II combi (3T5)

Niedawno kolega z Lublina miał podobną sytuację.Długa lista błędów,wymienił kilka podzespołów i niestety skończyło sie wymianą jednostki sterującej.Silnik też ASV.Napisz do niego i skonsultuj swój przypadek.
      Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.

Komentarz

Pracuję...