Maru 123, taaa widoki luks... taki to urok Polnocnej Walii... :wink: co do nakladek to z braku laku... ale nie martw sie zmienie... guma na starych mnie wkur... a takie mialem pod reka :roll:
[O1] Brak kontrolki "check engine"
Zwiń
X
-
[O1] Brak kontrolki "check engine"
Witam.
Jako nowy użytkownik już mam pytanie na które nie znalazłem dpowiedzi w szukajce odnośnie kontrolki "check engine"
Otóż wszyscy piszą że mają problem z zapalającą się kontrolką a ja nie mam jej wogóle.
Na początku myślałem, że może żarówka skończyła żywot więc rozebrałem liczniki, a tam brak żarówki.
Zapodałem nową ale ta ani mrugnie.
Moje pytanie zasadnicze czy ktoś posiada wersję bez tej kontrolki.
Sprawdzałem w książce i jest zaznaczona jako z gwiazdką (występująca seryjnie w pewnych modelach)
Czy ktoś wie coś więcej na ten temat, bo bardzo nie lubie jak coś nie działa w aucie.
pozdro
krzyzieSkoda Octavia I-2000r. - 1,9TDI AHF 110KM
Alfa Romeo 145 - 1.6 boxer - only noPB
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Zastrzega się prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny :mrgreen:
-
-
Zamieszczone przez MaicroftW dieslu nie ma lampki CHECK ENGINE.
Byla w ASV montowana taka ikonka helikopterka (silnika) i ona robi w TDI za ta ktorej nie ma
pozdro
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Zastrzega się prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny :mrgreen:
Komentarz
-
-
tomaszvc
-
wielkie dzięki za info.
Widać, że za szybko zacząłem demolke z zegarami ale nie ma złego ....
jeszcze raz dzięki :bow :thank:
pozdro
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftPo ktoryms tam roku dodali ta ikonke i ALH ASV i PD juz mialy. Starsze AGR i AHF najczesciej nie mialy
Miejsce na żarówkę jest, nie wiem jak z instalacją elektryczną bo jeszcze schematów nie mam u siebie.
pozdro
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mario0104Witam rówież ja mam pytanie czy w octavi I 1,6 1998r 101kM wystepuje CHECK ENGINE bo miejsce nażarówkę jest i jest tam miejsce na coś takigo jak kierunkowskazy ale to wszystko nie działaZamieszczone przez Maicrofttaka ikonka helikopterka (silnika)
Komentarz
-
Komentarz