niezłe autko ale felunie z oponkami pierwsza klasa.....prezentuje sie super.... o kolorku nie wspomnę bo mam taki sam....widać wszystko na nim ale jak czyściutka to w słońcu pięknie się błyszczy :diabelski_usmiech
Brak kodu lakieru może vin?
Zwiń
X
-
Brak kodu lakieru może vin?
Czy po nr VIN, poda mi ktoś dokładny kod lakieru, muszę zamówić troszkę do zaprawek.
VIN: TMBBP41U2Y2317517, pycho rozkodował mi VIN i podał że kolor to hot chili perła.
Czy to wystarczy ABY w aso dorobili mi lakier zaprawkowy, czy poprostu będą chcieli nr VIN.
Oczywiście w bagażniku nie ma naklejki z kodem.
-
-
Podałem Ci nazwę koloru żeby sprawdzić czy to napewno Twój samochód identyfikuje się z VIN-em bo trochę z tym niejasności było. Ale nr koloru oczywiście też jest tyle że o niego wcześniej nie pytałeś:
kolor zewnętrzny (czerwień hotchili perlista), numer koloru : C3L
I nie wiem po co Ci ASO w doborze lakieru. Podjedź do pierwszego lepszego sklepu z lakierami i Ci po numerze dobiorą. Ja przynajmniej tak zrobiłem i myślę że ASO nie koniecznie jest jakimś specem od lakierów.
PzdrOctavia 1,9 AHF L&K '02
Uczyć się - Lenin; Lenić się - uczeń
Komentarz
-
-
adiopole6, trochę odkopujesz Gdzie szukałeś wlepy? Ona niekoniecznie będzie w bagażniku.. spotkałem się że była pod tylną kanapą. Generalnie zadzwoń na serwis gdzieś do aso audi to przy odrobinie szczęścia Ci od ręki powiedzą info.VAG - diagnostyka - kodowania - adaptacje - PIN immo - adaptacje kluczyków
Jeżeli post okazał się pomocny kliknij
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez adiopole6Szukałem tabliczki z nr koloru ale nie znalazłem. Czy ktoś by mi rozkodował po nr vin jaki nr lakieru potrzebuje?przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
Komentarz