MikeWRC, zapytaj sie hawranka, ujeżdża obecnie ex-moją O I z B8, springami RS'a i Powerflexem zamiast części gum w zawieszeniu. :diabelski_usmiech
[O1] Reaktywacja poduszki pasażera
Zwiń
X
-
W samochodach grupy VAG nie posiadających fabrycznego wyłącznika z kluczyka:
Wybieramy Grupę 15 Airbag
Następnie 10 Adaptacje
Ustawiamy kanał 01 i dajemy READ powinien nam się wyświetlić aktualny stan poduszki
W celu dezaktywacji zmieniamy domyślną wartość na 1, klikamy SAVE
W celu aktywacji domyślna wartość wynosi 0
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftTak wystarczy Chyba ze dezaktywowal ja rezystorem.
Jak się wczytać w ten dokument to są 3 możliwości dezaktywacji (control unit, resistance plug i obie na raz), zaznaczona jest "throught the control unit" czyli... muszę kupić VAGa.
Dzięki
[ Dodano: Nie 13 Gru, 09 16:12 ]
Zamieszczone przez DamianjgW samochodach grupy VAG nie posiadających fabrycznego wyłącznika z kluczyka:
[...]
W celu aktywacji domyślna wartość wynosi 0
[ Dodano: Wto 22 Gru, 09 00:30 ]
Mam już VAGa, ale wyczytałem, że może być problem ze sterownikiem 6Q0 909 605 (A) - niestety istnieje ryzyko, że taki mam, bo auto to rocznik 2001. Ze względu na to, że wolę zapobiegać niż "leczyć" zanim użyję VAGa chciałbym sprawdzić jaki dokładnie mam sterownik, stąd pytanie jak się do niego najłatwiej dostać? Wyczytałem gdzieś, że jest w środkowym tunelu - ciężko go zdemontować?
Ps. Poduchę dezaktywowaną mam programowo, także IMO jest mała szansa, że mam felerny sterownik, ale wolę wcześniej się upewnić.
Komentarz
-
Komentarz