Demontaz Foteli przednich (jak sciagnac plastik z boku)
Zwiń
X
-
Demontaz Foteli przednich (jak sciagnac plastik z boku)
Drogi Sw.Mikołaju mam pare pytan do ciebie
1.Demontaz Foteli przednich (jak sciagnac plastik z boku) oraz jak wyjac tylne oparcie w O2 bede wdzieczny za pomoc,najlepiej z fotami.
2.Jakie czujniki cofania kupic
3.Kamera cofania pod JVC AVX 810
4.Czy jest ktos z lodzi lub okolic co robi podswietlanie zegarow w innym kolorze?
Z gory dzieki za podpowiedzi i odpowiedzi
-
-
Twelvi, czemu chcesz ściągać ten plastik z boku?
żeby wymontować tylną kanapę musisz odgiąć te druty które trzymają siedzisko, oparcie wymaga odkręcenia śrub na dole i wychodzi ci w 2 elementachprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Twelvimetalowy prentprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Twelvimetalowy prentprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
Komentarz
-
-
blackrs, W O1 masz zaślepki które zdejmujesz a pod nimi masz mocowania tych plastików na wkrętach. Myślę że podobnie będzie w O2.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
-
gradek dzieki bardzo powinno mi to wystarczyc
[ Dodano: Pon 28 Maj, 12 13:35 ]
dobra panowie a kto pomoże mi w kwestii wyjęcia tych pierdół w które wchodza zagłowki. chodzi mi o ten plastik okragły w tylnej kanapie. z przednimi fotelami sobie poradziłem a w tylej kaniepie są jakieś inne i nie dam rady ich wyjąc. sprawa pilna dziękiBYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Komentarz
-
Komentarz