Zamieszczone przez DAREKGDA
Lampy przednie w 02 - Wada lamp?
Zwiń
X
-
jeżeli pytasz o wskaźnik doładowania\temp oleju w ASO to pytaj w swoim, bo może się pokuszą, ale szczerze mówiąc wątpięTagi: Brak
-
Witam przejechałem o2 zaledwie 70 tys i mam ja od nowości i okazuje sie ze przegrzewaja sie klosze w przednich lampach i sie rozpadaja lampy czy ktos miał taka akcje?Expierence
-
disco, pierwsze słyszę. A co to znaczy rozpadają? Rozklejają się, pękają? Może jakaś fotka?Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)
Komentarz
-
z czasem luzuje sie śrubka która trzyma drucik trzymająćy zarówke H7 od świateł mijania co powoduje ze zarówka bardzo sie nagrzewa i plastik wokół niej sie topi i klosz sie rozpada..... zdjecia dodam poznijeExpierence
Komentarz
-
coś mi sie zdaje ze masz żaróke nie dobrze włozona. po pierwsze to popraw, bo światła świca Ci w góre pod chmure....bo dziwne zeby sie srubka luzowała....ale poczekamy na fotki kótre zamiescisz :diabelski_usmiechZamieszczone przez discoz czasem luzuje sie śrubka która trzyma drucik trzymająćy zarówke H7 od świateł mijania co powoduje ze zarówka bardzo sie nagrzewa i plastik wokół niej sie topi i klosz sie rozpada..... zdjecia dodam poznije
Komentarz
-
Oczywiscie tyczy to sie jedynie zwykłych lamp nie xenonó czy soczewek.... Byłem juz u paru mechanikó i wszyscy stwierdzili ze prawdo podobnie wina lezy w lampie a raczej materiale ale postaram sie dodac zdjecia w najblizszym czasie. Ja kupiłem nowa lampe bo z tamta juz nic sie niedało zrobić....Expierence
Komentarz
-
-
a masz normalne czy "tuningowe" :?:Zamieszczone przez discozarówke H7przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
Oczywiście ze mam normalne H7 nie bawie sie w Tuningowe xD a usterka ta nastąpiła po 6 latach od zakupu wiec serwis juz tego nie obejmuje.....Expierence
Komentarz
Komentarz