[O1] Podgrzewanie foteli

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • rafamicha
    Classic
    • 2010
    • 19

[O1] Podgrzewanie foteli

Zamieszczone przez gregorianin
    Maicroft napisał/a:

Tak mysle po co sie czepiam, bo to przeciez nie moje auta, nie moje paliwo - niech sobie kazdy robi jak chce, padnie to padnie, kupi sie nowe
    Masz warsztat to czym wiecej klientow to tym lepiej - prawda, ja tam uwazam, ze niech kazdy jezdzi jak chce, tylko potem niech nie placze ze cos padlo i cos kosztuje 500-1000-2000zl :?
  • czesiu1929
    Ambiente
    • 2009
    • 142

[O1] Podgrzewanie foteli

Witam
    mam pytanie, które to są przekaźniki od grzania foteli, proszę o podanie nr przekaźnika oraz schematu przekaźników do octavii I z 2001 roku. Zakupiłem octavię i się zastanawiam czy po prostu przekaźniki są włożone czy zostały wyjęte przez sprzedającego, przy zakupie nie sprawdziłem sprawności grzania foteli.
    L&K

Komentarz

• Jeżyk
      Rider
      • 2009
      • 691

czesiu1929, masz co chciałeś, może coś Ci to pomoże :wink: a bezpiecznik od grzania foteli to nr 44 15A jak za stare to daj znać 8) W nowszych wersjach przekaźnik nr4 to jest od spryskiwaczy reflektorów, nr 5 jest od ogrzewania siedzenia prawego nr 6 od siedzenia lewego. Później napiszę Ci które w nowej wersji są od czego.

[ Dodano: Pon 21 Gru, 09 19:59 ]
      A co do samego nr katalogowego przekaźnika to zapytaj misiek^wro, wydaje mi się, że on coś tam z tym robił ale ja oczywiście mogę się mylić i to może być całkiem ktoś inny. :P
      Załączone pliki
      Szerokiej drogi, jakakolwiek by ona nie była.

Komentarz

• ares
        Classic
        • 2010
        • 3

A gdzie kupić te przekaźniki w miarę rozsądnej cenie w okolicach Wawy? :?: :?:

Komentarz

• mobi65
          Rider
          • 2009
          • 291

Zamieszczone przez ares
          A gdzie kupić te przekaźniki w miarę rozsądnej cenie w okolicach Wawy? :?: :?:
          nie tak daleko masz ul.radzyminska i sklep skody , nie jest drogi a 2 ul.mlodziencza nr nie pamietam sklep sie nazywa KTD

Komentarz

• zaba371
            Drive
            • 2014
            • 48

a gzdie znajde przekazniki w O1 ?

Komentarz

• micumi
              Drive
              • 2013
              • 44
              • Octavia I (1U2)
              • AZH 2.0 MPI 115 KM

przekaźniki znajdziesz pod kierownicą, zwinną ręką sięgniesz bez zdejmowania plastików
              2.0 AZH + LPG

Komentarz

Pracuję...