Zamieszczone przez Maru 123
stoje na stacji i nie moge otworzyc samochodu-potrzebnaPOMOC
Zwiń
X
-
stoje na stacji i nie moge otworzyc samochodu-potrzebnaPOMOC
Witam,
poszedlem zaplacic za tankownie na stacji, wracam i nie moge otworzyc samochodu
Wymienilem baterie, nic nie pomoglo, pojechalem komunikacja miejska po klucze do domu, niestety mam jakas zapchane wejscie do kluczyka ;(
Nie mam juz pomyslu co mam robic, zwazywszy ze jest Wigilia i juz dawno powinienem wyjechac z Warszawy.
Macie jakies pomysly oprocz zbicia szyby co zrobic w takeij sytuacji?
pozdrawiam
KamilOctavia Combi 4x4 1,8T ARX 2002r
-
-
odepchaj 'wejscie do kluczyka' jakims cienkim i sztywnym drutem, sprobuj dostac sie przez bagaznik, caly czas probuj pilotem.
gdzies byl telefon do goscia co otwiera zamki....512-927-433kazdy nowy dzien rodzi nowe paranoje ...
Komentarz
-
-
a WD40 przez slomke w duzych ilosciach byl grany ?
w ostatecznosci telefon do goscia z W-wy co podalem wyzej.
bagaznik masz na kluczyk czy otwierany od wewnatrz ?
jak wciskasz przyciski na pilocie to dioda sie zapala/miga ?
czasem mam podobne jazdy w Felicji, ale tam cierpliwie wciskam po kolei przyciski od pilota i po kilku minutach zamek 'zaskakuje'.kazdy nowy dzien rodzi nowe paranoje ...
Komentarz
-
-
dzieki za wskazowki, sytuacja jest na tyle utrudniona, ze Limak jest na stacji benzynowej z tym nieszczesnym samochodem, a jego narzeczona, czyli ja klikam w domu po forum i probuje mu pomoc, zeby mogl spokojnie na wigilie do swoich rodzicow dojechac
znalazlam juz mu jakies pogotowie zamkowe i czekamy na rozwoj sytuacji
to co mi piszecie przekazuje mu telefonicznie nadal walczy ze szkodnikiem ale bezskutecznie a ja mam ochote juz go sprzedac
dziekuje wszystkim za porady
pozdrawiam
Kasia
PS co to jest WD40?Octavia Combi 4x4 1,8T ARX 2002r
Komentarz
-
-
limak14, Wd40 http://www.allegro.pl/item856067915_...kazja_hit.html kupiłby go na stacji.....i moze by pomogło kluczykowi wejsc do środka :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
No wlasnie klikanascie minut temu przyjechali panowie specjalisci od zamkow i otworzyli samochod
cale tankowanie trwalo w sumie 4 godziny ale na szczescie juz caly ten cyrk sie skonczyl
jeszcze raz w imieniu swoim i limaka dziekuje bardzo za porady
Wesolych Swiat!
KasiaOctavia Combi 4x4 1,8T ARX 2002r
Komentarz
-
-
u mnie w firmie gosciowi od audytu wlozyli taka nadmuchiwana poduszeczke miedzy drzwi i uszczelke, napompowali delikatnie, wtedy przez szparke wlozyli drucik i pociagneli za 'cycka' otwierajac drzwi
calosc ok 20sek
auto -> golf 3jkaPresident Johnny II + President Florida/ ML-145
O1 - 122KM@141KM 261Nm@303Nm By Rogalotti
OII - 140KM@178KM 320Nm@374Nm By CompSport
Komentarz
-
-
no u mnie nie obeszlo sie bez wiercenia malej dziurki w bagazniku ;/ no ale byla wigilia a mi sie spieszylo wiec na takie rozwiazanie sie zgodzilem.
bembenki pojda do przeczyszczenia tylko jak je wymontowac? da rade zrobic to samemu dysponujac zestawem srobokretow? bede wdzieczny za jakies intstrukcjeOctavia Combi 4x4 1,8T ARX 2002r
Komentarz
-
Komentarz