nie dmucha na szybe.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Joo
    Drive
    • 2010
    • 76

nie dmucha na szybe.

Zamieszczone przez migral
    Pytanie : czy można jakimś bezpiecznikiem wyłączyć pompę wspomagania żeby jej nie zatrzeć
    Nie nie mozna - jedyne co to zrzucic pasek klinowy i te 30 km przejechac bez ladowania - bo wspomy i tak nie masz
  • daber85
    Rider
    • 2009
    • 296

nie dmucha na szybe.

witam po roku pragne odswierzyc temat ktory u mnie znowy w zime sie pojawil. otoz chodzi o nierowny nawiem na szybe na prawo dmucha mocno a na lewo juz ledwo co moze byc przyczyna. wymienilem filtr i nic to nie dalo. prosze o pomoc.

Komentarz

• bedzyn
      Drive
      • 2009
      • 93

Wyczyśc kanały powietrzne, może masz syf. Ale jeżeli to tylko w zimę, to... gdzieś Ci wchodzi woda na lewą strone w kanałach powietrznych i zamarza... Innego pomysłu nie mam. Ewentualnie coś może być pomieszane w cięgnach regulujących klapki nadmuchu. Zima jest, to może coś niedomaga i stąd ta usterka
      Skoda 105S ->EX, CC700 ->EX, Skoda Felicia 1,3MPI ->EX, Skoda Octavia I More Sport
      www.octavia-bedzyna.blog.pl

Komentarz

• daber85
        Rider
        • 2009
        • 296

tak tez sie dzieje latem

Komentarz

• Jeżyk
          Rider
          • 2009
          • 691

Być może zacięła się klapa od sterowania nawiewem lub zawiesiła krańcówka. Jeśli masz klimatronic to coś można ustawić na panelu. Ale najlepiej niech się wypowie ktoś kto ma klimatronic. Ja mam manuala 8)
          Szerokiej drogi, jakakolwiek by ona nie była.

Komentarz

• daber85
            Rider
            • 2009
            • 296

nie mam klimy wogole wszystko ustawiane za pomoca pokreteł

Komentarz

• Jeżyk
              Rider
              • 2009
              • 691

daber85, może lewy kanał Ci się zsunął. A nie dmucha Ci gdzieś pod zegarem? Wysłałem Ci coś na @ jak wygląda wentylacja.
              Szerokiej drogi, jakakolwiek by ona nie była.

Komentarz

• lopez_2006
                Classic
                • 2011
                • 10

Witam,
                Z powodu problemów z nadmuchami w mojej O1 proszę o przesłanie na @ schematu wentylacji.
                Z góry dziękuje

Komentarz

Pracuję...