Z tego co zauwarzyłem każde kombi z grupa VAG ma inne relingi, niezależnie czy to octaI, czy octaII, passat, golf, czy też a4. Każdy z tych samochodów ma inny dach, jego kształt, dłuższy lub krótszy lub mniej, czy bardziej zaokrąglony. Relingi są skonstruowane pod dany model, tylko i wyłącznie.
Ja bym na 50 % obstawiał Passata B5 . Stałem kiedys koło takiego na ulicy i relingi wydawały mi się identyczne. Nie wiem jak z mocowaniem po zaślepkami, :szeroki_usmiech
Bo te z auta z płyty A0 to raczej wszystkie mają różne ( Golf i Bora, Octavia)
.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k
piteros, Musze jeszcze raz oblukać Paska . Może i masz racje bo w etce mają inne numery. W O1 kupujesz całość a w pasku masz rozłożone na części. Ta myśl mi się zjawiła po tym jak kupowałem poprzeczki na relingi do swojego autka i obok stał właśnie pasek to te relingi kształtem zdawały mi się takie same
Oblukałem paska są dużo dłuższe
Niestety piteros ma racje !!!
.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k
adamos12 po co chcesz kombinowac z relinagmi od innych aut jak mozesz kupic typowe do OI w nieduzych pieniadzach. Dziś przyszła mi paczka z takowymi 150 zeta + przesyłka. Uważam ze nieduży koszt i bez kombinacji.
Gumisiek nie szukaj samych relingów tylko czesci do kombiaka jak ktoś ma całą Octę na graty to moze ma relingi. Wystraczy tylko napisac lub zadzwonic z pytaniem. Ja znalazlem za drugim razem i po taniości Teraz został tylko montaż ale musze dokupic do tego zgrzewkę browarów co by lepiej sie pracowało
Powodzenia
Dobry temat ,właśnie też zamierzam kupić relingi,tylko cena była trochę inna,ponieważ zawsze patrzyłem na same aukcje, a nie na części do kombi :diabelski_usmiech
Nie pij za kierownicą. Stukniesz kogoś w zderzak i sobie rozlejesz jak pomogłem to daj punkcik sprzęgło od G 60
Zamontowalem relingi ))) ale niestety nie mialem otworow montazowych jak to bylo gdzies opisane. Musialem wiercic, dzwonilem do serwisu i znajomy mowil ze nie wszystkie auta mialy otwory z zaslepkami.
Komentarz