No ładnie wygląda na tych zdjęciach. Ale mam wrażenie, że w rzeczywistości, na normalnych kołach i bez photoshopa czar pryśnie.
OII nie odpala-gdzie jest filtr paliwa??
Zwiń
X
-
Pamietaj ze pod filtrem paliwa masz plastykowy korek do spuszczania syfow z tegoz filtra. Cobys nie rozgrzał szkodnika do czerwonosci !!!
!!!
Jest Skoda Octavia 1,9 tdi Jest Seat Alhambra 1,9 tdi
Była Skoda Octavia 1.9 sdi , VW Passat b5 fl 1.9 tdi , Opel Vectra C 3.0 cdti
A mówiła mama -
"Ucz się synu na ginekologa, bo to i forsy dużo i ręce cały czas w cieple" - mruczał pod nosem kierowca TIR-a zmieniając w mroźną noc koło w naczepie.
http://campaign.scania.com/v8/
Komentarz
-
-
W OII 1.9TDI nie ma spustu syfu pod filtrem. Wymieniłem w swojej OII filtr paliwa pierwszy raz przy 63kkm i na dnie nie było specjalnie żadnego syfu czy wody.Zamieszczone przez Romekm76Pamietaj ze pod filtrem paliwa masz plastykowy korek do spuszczania syfow z tegoz filtra. Cobys nie rozgrzał szkodnika do czerwonosci !!!
!!!Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
a jakby tak opatulić ten filtr czymś żeby nie zamarzał? :roll:Zamieszczone przez ufozajas napisał/a:
dziś zapale "symbolicznego" znicza pod filtrem
jak możliwość dojścia do prądu to weź od żony suszarkę do włosów i dmuchaj po filterku...już nie jedno auto odpaliło po takiej operacji :wink:
Komentarz
-
-
walki z mrozem ciąg dalszy.....
czy macie jakiś sposób żeby wyciągnać z auta akumulator w celu podładowania ale żeby auto było zamknięte??
mi się wydaje że jak:
1.wyłączę alarm
2.zamknę auto, pozostawiając otwartą maskę
3.wykręcę aku
4.auto pozostanie zamknięte
czy mój tok myślenia jest dobry??
Komentarz
-
-
chyba tylko jakiś podgrzewać chodzący non stop.Zamieszczone przez Maru 123a jakby tak opatulić ten filtr czymś żeby nie zamarzał? :roll:
wygląda na to że tak, no ale sam musisz to sprawdzićZamieszczone przez zajas1.wyłączę alarm
3.wykręcę aku
czy mój tok myślenia jest dobry??O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
Chcesz pozostawic auto na placu z otwarta maska czy zamknac ja po wyciagnieciu? W OI drzwi mozna otworzyc i zamknac bez akumulatora. Mysle, ze z kolejnoscia nie powinno byc problemow. Wypadaloby tylko alarm wylaczyc kluczykiem/przelacznikiem przed odpieciem akumulatora, zeby nie wyl.Zamieszczone przez zajaswalki z mrozem ciąg dalszy.....
czy macie jakiś sposób żeby wyciągnać z auta akumulator w celu podładowania ale żeby auto było zamknięte??
mi się wydaje że jak:
1.wyłączę alarm
3.wykręcę aku
czy mój tok myślenia jest dobry??
Komentarz
-
ops:

Komentarz