Moje jest oryginalne, a ty moze piszesz o jakiejs chińszczyźnie, bo wczoraj przeglądałem na alegro takie uzywane całe kompletne lustro kosztuje 100 PLN, a w Polmozgrzycie kosztuje nowe ok 500 PLN,a tak na marginesie podaj mi namiar to kupię z 10 szt na handel to będę opylaŁ NA ALEGRO. A może Fabian piszesz o jakimś lusterku do roweru ? No chyba że masz na myśli samo zwierciadło, ale tu jest mowa o komletnym lusterku, tak więc wówczas trzeba nauczyć się czytać tekst ze zrozumieniem
tak więc wówczas trzeba nauczyć się czytać tekst ze zrozumieniem
Kolego szanowny nie życzę sobie takich tekstów co do mnie ponieważ czytanie ze zrozumieniem mam opanowane, poza tym chyba niczym sobie nie zasłużyłem
Oczywiście jest to cena zamiennika - nigdzie nie napisałem że to oryginał
Zamieszczone przez bogusg
tak na marginesie podaj mi namiar to kupię z 10 szt na handel to będę opylaŁ NA ALEGRO.
namiar już masz, jeśli chcesz 10szt to już podaje Ci nr konta i zaraz po zaksięgowaniu wpłaty wysyłam je do Ciebie, nawet dam Ci miały rabat przy takiej ilości
Zamieszczone przez bogusg
A może Fabian piszesz o jakimś lusterku do roweru ? No chyba że masz na myśli samo zwierciadło, ale tu jest mowa o komletnym lusterku
tak jak już Ci napisałem, czytanie ze zrozumieniem opanowałem i cena 89zł jest ceną za kompeltne lusterko elektryczne podgrzewane do OCT z 99 roku
Komentarz