Arek, Sprawdź ten temacik kolego:
O2 FL uchwyt na kwit parkingowy
Zwiń
X
-
O2 FL uchwyt na kwit parkingowy
Cześć. Mam dość zabawny (chociaż mnie mówiąc szczerze nie bawi) problem. Jadąc dzisiaj rano moje auto pożarło mi kartonik abonamentu parkingowego :evil: Najwidoczniej wysunął się z uchwytu na kwity parkingowe i póki był przymarznięty do szyby wszystko było ok. Jak odmarzł, spłynął po szybie wsuwając się całkowicie pod deskę rozdzielczą. Ni cholery nie mam pojęcia jak go wyciągnąć ops: Swoją drogą gratulacje dla panów projektantów za takie rozwiązanie :x
Ma ktoś jakiś pomysł co z tym można zrobić nie rozbierając połowy samochodu?
-
-
ja podobna przygode miałem ale z naklejka z nr rej przymierzałem żeby to było nisko i mi wsuneła sie w podszybie i dopiero ja wydostałem jak mi szybę wymieniali ....próbowałem pesetą nic nie dało i dałem spokój spróbuj może spręzonym powietrzem???narazie brak usterek ...21-12-2009 wymiana akumulatora i przekroczyłem 103000tyś przebiegu...(listopad 2010r)juz 5lat minęło)..po przeglądzie .....Może czas na zmiany...kurde 17-12-2010 mam 104500tyś przejechane coś mało jeżdze ostaTNIO.......11-2011 przejechane 116000tyś wymiana rozrządu kpl
Komentarz
-
-
Odgrzewam kotleta, bo wczoraj dałem ciała i spotkałem się z podobnym problemem.
Otóż wpadła mi karta parkingowa między szybę o plastik, ale tak że było ją widać, próbowałem ją wyciągnąć nożem (stołowym), ale tak się jakoś nieszczęśliwie złożyło, że wpadł mi tam też nożyk (na płask). Kartę parkingową wyjąłem, nożyk został.
Ktoś ma pomysł jak wyjąć coś cięższego?
Może da się jakoś łatwo poluzować górną część kokpitu tak aby na parę centymetrów odsunąć całość od szyby ?
PS Kretyńsko jest to rozwiązane, już widzę jak zbierają się tam opary kurzu i wilgoci.Jeśli jedziesz szybciej niż ja, jesteś wariatem.
Jeśli jedziesz wolniej niż ja, jesteś debilem
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ZorrOtóż wpadła mi karta parkingowa między szybę o plastik, ale tak że było ją widać, próbowałem ją wyciągnąć nożem (stołowym), ale tak się jakoś nieszczęśliwie złożyło, że wpadł mi tam też nożyk (na płask). Kartę parkingową wyjąłem, nożyk został.
Komentarz
-
-
BADYL, wiem, że sytuacja jest komiczna i jakoś podejrzewam, iż bez rozbiórki się nie obędzie. Tzn. jak ktoś nie będzie miał jakiegoś fajnego pomysłu to pewnie będę jeździł sobie z nożykiem, w końcu leży sobie tam grzecznie na miękkim i nawet nie stuka.
No a kiedyś w ogłoszeniu o sprzedaży dam " .... dorzucam gratis nóż stołowy, do samodzielnego wyjęcia ..." :wink:Jeśli jedziesz szybciej niż ja, jesteś wariatem.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ZorrBADYL, wiem, że sytuacja jest komiczna i jakoś podejrzewam, iż bez rozbiórki się nie obędzie. Tzn. jak ktoś nie będzie miał jakiegoś fajnego pomysłu to pewnie będę jeździł sobie z nożykiem, w końcu leży sobie tam grzecznie na miękkim i nawet nie stuka.
No a kiedyś w ogłoszeniu o sprzedaży dam " .... dorzucam gratis nóż stołowy, do samodzielnego wyjęcia ..." :wink:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftOd spodu, bo Tobie to wpadlo za deske od strony szyby, czy tu przy uchwycie do kwitka od slupka.
Próbowałem przesunąć nożyk w kierunku słupka ale nie idzieJeśli jedziesz szybciej niż ja, jesteś wariatem.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ZorrBADYL, wiem, że sytuacja jest komiczna i jakoś podejrzewam, iż bez rozbiórki się nie obędzie. Tzn. jak ktoś nie będzie miał jakiegoś fajnego pomysłu to pewnie będę jeździł sobie z nożykiem, w końcu leży sobie tam grzecznie na miękkim i nawet nie stuka.
No a kiedyś w ogłoszeniu o sprzedaży dam " .... dorzucam gratis nóż stołowy, do samodzielnego wyjęcia ..." :wink:
Komentarz
-
Komentarz