[O1] jaki pilot do octavi?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Witek1974
    Classic
    • 2010
    • 6

Kilka lat temu też zainteresował mnie ten temat. Zrobiłem sobie nawet wycieczkę do Berlina w celu odnalezienia miejsc związanych z murem i pozostałościami przylegającej do niego infrastruktury. Polecam strony niemiecko języczne (są opcje zmiany języka na angielski):

Geschichte der Berliner Mauer vom Mauerbau bis zum Mauerfall. Hintergründe, Fakten, Fotos, Archiv, Karten, Mauerkunst, Tourismus

Generalnie w pole wyszukiwarki google lub youtube wpisz "Berliner Mauer". Jest tego naprawdę sporo.
  • kabn
    Classic
    • 2009
    • 13

Witam

Kupiłem ostatnio o1 sedan 2001 rok model 2002 oryginalnie miałem jeden kluczyk (nie zaprogramowany) dorobiłem drugi chciałem go do programować ale się nie udało, zastanawiam się mam dobrze dobranego pilota?

Pilot jaki posiadam scyzoryk 3 przyciski HLO 1KO 959 753 N 434MHz

Czy można sprawdzić po vinie jaki powinien być pilot?

pozdrawiam Kabn

Komentarz

• pablo_doctor
      Elegance
      S_OCP Member
      • 2007
      • 791

piloty dziela sie na kilka wersji
      podzial na czestotliwosci - sprawdz na ilem MHz dziala dzialajacy pilot i ten co dokupiles,
      podzial na transponder od immo.

Czego ci sie ni udalo zaprogramowac otwierania i zamykania centrala czy odpalania auta ??
      pablo_doctor

Rozdawajmy sobie punkty za rzeczowe informacje

CB-RADIO MIDLAND 220 modyfikowany - /15W Roger Beep / , odwiercona antena na środku dachu - obecnie LEMM 160

http://picasaweb.google.com/pablo.doctor.OCP www.zuart.pl

Komentarz

• bodzioh
        Classic
        • 2009
        • 23

ile kolego kosztowało cię dorobienie tegoż kluczyka? Mnie równiez czeka podobny zabieg, bo nie mogę się doszukać drugiej pary.
        bodzioh

Komentarz

• kabn
          Classic
          • 2009
          • 13

immobiliser mam dograny auto odpala, otwieranie auta z kluczyka też działa (zapala się dioda od alarmu w drzwiach)

nie mogę tylko zaprogramować otwierania drzwi z pilota (mam dwa takie same kluczyki) o tych symbolach tylko nie wiem czy wcześniej były dobrze dobrane (chodzi o symbol i mhz )

dlatego pytam czy można sprawdzić to po vinie jakoś ?

cena pilota na allegro 120zł (3 przyciski) dorobienie grotu 40zł (laserowo ok80-100zł), 100zł immobiliser (50zł wgranie 50zł zczytanie z komputera w aucie)

[ Dodano: Pon 01 Lut, 10 23:54 ]
          byłem dzisiaj u magika elektronika pokazał mi że wyskakuje błąd kodowania silnika przez to nie mogę podobno dokodować kluczyka (mówi że może być to związane z czipem w moim aucie)

czy ktoś spotkał się już kiedyś z czymś takim ??

Komentarz

Pracuję...