A czy toluen nie jest składnikiem popularnego rozpuszczalnika NITRO?
[O1] samo otwieranie sie szyb
Zwiń
X
-
[O1] samo otwieranie sie szyb
witam
w mojej octavi mam pilota dokupionego czyli nie fabrycznego.
zawsze otwieram autko z pilota i jest git a dzis otwieram i otwieraja mi sie wszystkie szyby do dolu...;/ jak zamykam to sie domykaja...
dodam ze jak wykonuje zamkniecie auta kluczykiem badz otwarcie to nic sie takiego nie dzieje... o co chodzi?Sprzedam moja Octavie
1997r. klima elektryk i te sprawyinfo na priv
-
-
chyba nie. Moze cos przeprogramowalem? bo nie chcial mi pilot zamknac auta i zamknalem kluczykiem a potem nacisnalem otwieranie na pilocie-FAKT DLUZEJ PRZYTRZYMALEM przycisk bo nie chcial reagowac! i szyby zjechaly do polowy...
co tu zrobic? zeby wrocilo do nornmy?Sprzedam moja Octavie
Komentarz
-
-
Albo masz słabe baterie w pilocie....długo przytrzymałes przycisk i szybki zjechały :szeroki_usmiech
[ Dodano: Nie 31 Sty, 10 19:01 ]
Zamieszczone przez kobusFAKT DLUZEJ PRZYTRZYMALEM przycisk bo nie chcial reagowac! i szyby zjechaly do polowy...
co tu zrobic? zeby wrocilo do nornmy?
Komentarz
-
-
tylko problemw tym ze nie mam instrukcji obslugibo zakladalem to w takim warsztacie :P
jutro sprobuje dluzej przytrzymac przycisk zamykania moze wroci do normy a jak nei to bede dzwonil tam, moze cos poradza
ps czyli co przez dluzsze przytrzymanie przycisku otwierania przestawil mi sie impuls???;/
[ Dodano: Pon 01 Lut, 10 11:47 ]
a moze po prostu uaktywnilem modul komfortu? nie wiem juz sam...jak otwieram auto z kluczyka szyby nie zjezdaja...tylko wtedy jest alarm uaktywniony ;/ HELPZałączone plikiSprzedam moja Octavie
Komentarz
-
Komentarz