Tylko słupki były ustawione zbyt ciasno- poniżej wymaganej odległości. I znów szlag człowieka trafia- bo inni lecą w ch...(ładnie mówiąc w kulki), a ja znów muszę na swój koszt naprawiać...
[O1] Problem ze swiatlami
Zwiń
X
-
[O1] Problem ze swiatlami
Hej,
Mam problem ze swiatlami wczoraj nagle przestaly swiecic swiatla mijania.
Opisze co dziala a co nie
Swiatla przeciwmgielne dzialaja, swiatla drogowe jak daje ta opcje na chwilke trzymajac dzialaja a jak chce dac na stale to nie dzialaja. Wyjalem przelacznik wyczyscilem wszystkie styki i dalej to samo. Dodam, ze jeden styk byl nadtopiony ale usunalem nadtopiony plastik. Czy to wina wylacznika?
Sprawdzalem zarowke lewa i zeby tego bylo malo lewa strona nie dziala. Wczesniej jeszcze dzialaly swiatla do jazdy dziennej... Normalnie cyrk... Nie mam juz sily kombinowac co moze byc przyczyna... moze ktos mial podobna sytuacje i wie jak to rozwiazac ?
Pozdr.
BartekRadio: C90r+XDP210EQ
Kable:Opt,Skyline,50 mm
Wzm:XES M1+FP 1.800
Glosniki: SUPREMO,CDM54,SQ6,Aliante
-
-
Jak możesz to sprawdź inny włącznik to zawęzisz poszukiwania.obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
wcześniej O1 1.9 TDI AGR & O2 2.0 TDI BKD
Markizy tarasowe, balkonowe, koszowe, rolety wewnętrzne -> www.x-mark.pl
Komentarz
-
-
Jeżyk, Czytalem juz wiekszosc tematow w chwili obecnej laduje aku moze za malo pradu :P
jutro dalej bede kombinowal w szczegolnosci z ta lewa nie swiecaca strona i podepne wlacznik od kolegi z passata ...Radio: C90r+XDP210EQ
Komentarz
-
-
ziutsane, Polecam założenie przekaźnika załączającego światła po zapaleniu silnika, przełącznik na "zerze". Nie zapomnisz załączyć świateł i znikają problemy z wyłącznikiem. Niestety O1 nie ma przekaźników od świateł tylko wszystko idzie na ostro z wyłącznika. Powodzenia.Szerokiej drogi, jakakolwiek by ona nie była.
Komentarz
-
-
ziutsane TU masz schemat a TUTAJ gotowca. A tak w ogóle to ja kupiłem nieoryginalny wyłącznik bo zmieniałem lampy na takie z przeciwmgielnymi, zapłaciłem 60 zł z wysyłką tylko było akurat czerwone podświetlenie. zmieniłem ledy na zielone i jest od roku OK. Mam od nowości założony ten przekaźnik do załączenia świateł i bardzo rzadko używam wyłącznika, w zasadzie tylko do załączenia świateł przeciwmgielnych. Mój stary wyłącznik jest praktycznie dziewiczy, co świadczy o przydatności takiego przekaźnika.
PS a nie masz czasem za mocnych żarówek?
[ Dodano: Czw 04 Lut, 10 00:22 ]
Zamieszczone przez ziutsanelewa strona to juz sam nie wiem co moze byc nie tak ...Szerokiej drogi, jakakolwiek by ona nie była.
Komentarz
-
-
Jeżyk, morgh, Wszystko wina włącznika. Dzisiaj podłączyłem od kolegi z Passata. Obie strony działają. Musze poszukać na necie jakiegoś włącznika. Ktoś używał zamiennika? Można go wyrwać w dobrej cenie.
Pozdr.
Komentarz
-
-
sziaba,
Jeżyk, morgh, Wszystko wina włącznika. Dzisiaj podłączyłem od kolegi z Passata. Obie strony działają. Musze poszukać na necie jakiegoś włącznika. Ktoś używał zamiennika? Można go wyrwać w dobrej cenie.
Pozdr.
Komentarz
-
Komentarz