jaka podstawa akumulatora?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • pablo_h
    Classic
    • 2010
    • 2

Zamieszczone przez Morgoth
    Co kto lubi, nie?
    tylko cholera wie czy żona lubiła

Zamieszczone przez Morgoth
    BTW przy takich cenach nie bardzo masz na co zmienić, bo te najtańsze Audi A6, BMW 5, czy E klasy są golutkie jak ... no poniżej oczekiwań po prostu.
    moje oczekiwania to klimatyzacja (jakakolwiek), elektryczne szyby (z przodu) i central, tak więc jestem wyluzowany pod tym względem

poza tym ostatnio nachodzą mnie myśli czy nie wrócę do samochodów używanych, jakoś w ogóle mi się to nie opłaca i jednak dłuży, kiedyś zmieniało się samochód co 2 lata albo co rok i było fajnie, owszem nowy jest oczywiście lepszy i tu nie ma dyskusji, ale ile można.
    a chciałoby się jeszcze czymś naprawdę mocnym pojeździć chociaż trochę.

300C... :food

albo zajeżdżę Białą na śmierć i tyle :szeroki_usmiech
  • matziek
    Classic
    • 2009
    • 7

Witam,
    Niestety podstawa akumulatora w mojej OI 1,9TDI 99' jest uszkodzona i akumulator sie rusza na wybojach. Podstawa ta oznaczona jest nr 1J0804373E.
    Zauwazylem ze dostepne sa rowniez obudowy 1J0915333A, do których można dokupic obudowe na akumulator na ktorej mi zalezy. Czy ta druga obudowa bedzie pasowac do Octavii? Czy roznia sie na tyle ze nie da rady jej przykrecic np. rozny rozstaw otworow do mocowania?

Komentarz

• Hanz2k
      Rider
      S_OCP Member
      • 2006
      • 522

Na podstawie zdjęcia: 1J0915333A jest do benzyny i mniejszych akumulatorów. 1J0804373E jest do diesla i większych akumulatorów.
      Hanz2k
      1,8 T by MT
      :admin: bo nie użyłem Szukaj

Komentarz

• matziek
        Classic
        • 2009
        • 7

Dzieki za odpowiedz. Kupie wiec 1J0804373E zeby miec pewnosc ze bedzie pasowac. Pozdrawiam

Komentarz

Pracuję...