Zamieszczone przez RobSto
[O2FL] rozbieranie lamp przednich
Zwiń
X
-
[O2FL] rozbieranie lamp przednich
Hej!
Mam takie pytanko do forumowiczów. Czy rozbierał już ktoś lampy przednie w O2FL? Chodzi mi o dostanie się do przezroczystego klosza od środka. Pasowałoby mi je rozebrać gdyż jakimś cudem gdyż.... kiedyś spadła mi zaślepka gumowa uszczelniająca te lampy (ta z tyłu co ją trzeba zdjąć żeby wymienić żarówkę)... nieświadomy jeździłem tak ze 2 miesiące i siłą rzeczy naszło mi tam różnych paproszków. W sumie nie dużo, ale denerwuje...
Czy jest tego jakieś rozwiązanie?restauracja Zajazd Ostoja --> www.zajazdostoja.pl
wesela, przyjęcia, bankiety, prezentacje... miejsce gdzie gotowanie staje się pasją....
-
-
nie wiem jak jest w O2lif ale sądzę że tak jak i w O2 przed lampy są nie rozbieralne, jak chcesz się bawić to długi patyczek na końcu zwinięta wata i płyn do czyszczenia okien oraz kapkę nabłyszczacza takiego o zmywarki żeby nie pozostawały smugi i wygrzebać te paprochy.O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
Enriquez, a to nie pozalewam sobie tam tych wszystkich przewodów itd? i silniczka i takich rzeczy? w sumie pomysł nie głupirestauracja Zajazd Ostoja --> www.zajazdostoja.pl
wesela, przyjęcia, bankiety, prezentacje... miejsce gdzie gotowanie staje się pasją....
Komentarz
-
Komentarz