Zamieszczone przez bartweg
komputer pokładowy
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
sylwester591, jeśli masz instrukcje obsługi to wszystko tam jest opisane, jakoś na początku. nie wiem w jakim języku masz ustawione menu. a po drugie, jak sam ustawiłeś tę prędkość to zrób to samo tylko ją wyłącz, porostu wyczyść te prędkość. z tego co pamiętam to kasuje się tym przyciskiem pod manetką/prawa strona/ok. 2/3 sekundy :wink:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez przemek88A jaj mam pytanie czy to jest normalne ze komputer w O1 z 01r kasuje się jak samochód stoi wyłączony około 1godziny? Chodzi mi ze kasuje się np. średnia prędkość lub czas który się przejechało?
A co do resetu dziennego, to też powinno być chyba po 2 godz.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez YarekTen wątek to świetny przykład na to, że należy czytać instrukcje, zanim się zada pytanie
RTFM! :szeroki_usmiechZbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez JanuszSzZamieszczone przez YarekTen wątek to świetny przykład na to, że należy czytać instrukcje, zanim się zada pytanie
RTFM! :szeroki_usmiech
Wymagana jest jedynie odrobina dobrych chęci.. pzdr Jarek
aktualnie: Octavia 1.6 TDI i Laguna III 2.0 dci
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sylwester591Zapisując się do tego portalu uważałem, że pomagamy sobie wzajemnie a nie wyśmiewamy się zsiebie. Nie każdy może być tak wspaniały jak YAREK . :x :x
A co do wspaniałości, to zaręczam Ci, że nie trzeba być nikim wyjątkowym, żeby umieć zajrzeć do instrukcji (czego ewidentnie nie zrobiłeś) lub skorzystać z szukajki na forum. :wink:. pzdr Jarek
aktualnie: Octavia 1.6 TDI i Laguna III 2.0 dci
Komentarz
-
Komentarz