[O1] Panel sterowania otwierania szyb w drzwiach kierowcy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • FanRSMP
    Ambiente
    • 2010
    • 151

no to rzeczywiście lepiej nie ryzykować.
  • Jeżyk
    Rider
    • 2009
    • 691

Witam. Mam od jakiegoś czasu niejaki problem z łuszczącym się badziewiem w drzwiach kierowcy. Jest to przypadłość wszystkich aut koncernu VAG, w których to fabryka zamontowała. Do rzeczy. CZYM to gumowate draństwo usunąć do końca? Próbowałem różnych rozpuszczalników na zimno i na ciepło i nic, nie do zdarcia. Jedyne co mi przychodzi do głowy to zdrapywanie tego pazurami. Nie próbowałem papieru ściernego bo chciałbym by pozostało to w miarę gładkie do pomalowania lakierem. Jak ktoś ma patent na usunięcie tego dziadostwa to będę wdzięczny. Pozdrawiam.
    Załączone pliki
    Szerokiej drogi, jakakolwiek by ona nie była.

Komentarz

• cysterniarz
      RS
      • 2008
      • 1887
      • Octavia II combi (1Z5)
      • CFHC 2.0 TDI CR 140 KM

Zamieszczone przez Jeżyk
      chciałbym by pozostało to w miarę gładkie do pomalowania lakierem
      Jeżyk, jak chcesz lakierować to i tak papierem drobnoziarnistym będziesz musiał lekko zmatowić, więc bym się nie szczypał. Zdarłbym to delikatnie papierem drobnym a później b.drobnym przygotował powierzchnię pod lakier.

Komentarz

• Jeżyk
        Rider
        • 2009
        • 691

No cóż, spróbujemy. Idzie wiosna (wreszcie!) to się takie kwiatki zacznie robić. Najwyżej jak zepsuję to kupię nowy. Koszt to około 70 - 80 zł więc tragedii nie ma. A swoją drogą to straszna mina, kto to wymyślił i po co?
        Szerokiej drogi, jakakolwiek by ona nie była.

Komentarz

Pracuję...