jadac w nocy co jakis czas swiatla jakby mrugnely mocniejszym blyskiem i co jakis czas sie to powtarzalo
[O2] problem z columbusem i emfa
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
[O2] problem z columbusem i emfa
mam zainstalowaną navi i emfa od neck99. od dziś lub wczoraj mam problem. normalnie po odpaleniu auta włączała się navi a teraz nic... trzeba guzikiem włączyć. jak navi się odpala to widac znaczek skody itd. nawet jak włącze navi np po 5 minutach jazdy-czyli navi wogóle nie komunikuje się z autem, że jest odpalony silnik. ogólnie wszystko działa radio itd ale nie podświetlają się wogóle przyciski radia... jak wejdę w maxi dota to nie widzę :" navigation" :roll: jak wyciągam kluczyk ze stacyjki radio dalej gra a powinno się wyłączyć :?
e-mfa także mi nie działa- jak wchodzę w maxi dota nie ma go na liście :?
o co k%^4 chodzi? :shock:
-
a czy przypadkiem jest brak współpracy między e-mfa a columbusem i BT,przecież ten temat dokładania e-mfa już ktoś przerabiał-chyba"Jac_ek"Jacek
Komentarz
-
ale ja nie mam BT pozatym columbus z emfa idealnie działał przez jakieś 2 miesiące dopiero teraz coś się posrało
Komentarz
-
-
no właśnie nie wiem... kurcze dziwne to. no bo chyba po czipie ( bo byłem wczoraj) nic nie powinno sie rozkodować? :roll:
Komentarz
-
moim zdaniem pokombinuj z ponownym założeniem emfa(może reset poprzez odłączenie bieguna akumulatora-spróbuj to nic nie szkodzi)Jacek
Komentarz
-
ok jutro pokombinuję i dam znać co i jak. ale jak ktoś ma jeszcze jakaies pomysły to proszę
Komentarz
-
Mi się raz Columbus zaciął (zniknął obraz chociaż dźwięk działał nadal) i odłączenie akumulatora pomogło. Spróbuj, może u Ciebie też ta prosta metoda zadziała.Zamieszczone przez Maru 123ok jutro pokombinuję i dam znać co i jak. ale jak ktoś ma jeszcze jakaies pomysły to proszę
Komentarz
-
_tm_, też mi się kiedyś zaciął i pomogło odpalenie auta jeszcze raz-ot taki sposób informatyków-reset :lol:
[ Dodano: Czw 04 Mar, 10 09:45 ]
ok chwilowe odpięcie klem aku. uzdrowiło moje auto
Komentarz
-
,Zamieszczone przez Maru 123chwilowe odpięcie klem aku. uzdrowiło moje auto
jak to się mówi:"a nie mówiłem" :diabelski_usmiechJacek
Komentarz
-
jago7270, plus oczywiście poszedł :wink:
Komentarz
-
Komentarz