Witam wszystkich, mam pytanie co jest przyczyną i gdzie leży problem jeżeli nie działa mi w skodzince sterowanie i podgrzewanie lewego lusterka oraz nie działa mi centralny w drzwiach od kierowcy. Usterki wystąpiły dokładnie w tym samym momencie. Help meee
nie koniecznie :| wszystko zależy gdzie sie przewody przetarły. Możesz na początek tak zrobić może akurat będzie to widoczne ale nie musi. przewody mogły sie urwac w srodku a izolacja bedzie cala
Czy może jakiś fachowiec mi podpowie jaki kolor przewodu odpowiada za tę usterkę? Ponieważ mam identyczne objawy, gniazdo złączki jest nie skorodowane. A nie chce mi się wymieniać w ciemno po kolei przewodów. Żaden zewnętrznie nie wskazuje na przetarcie, pewnie złamany jest pod izolacją :/
[ Dodano: Czw 24 Sty, 13 16:52 ]
albo podrzućcie jakieś linki do schematów elektrycznych
internazionale, nie koniecznie muszą być popękane przewody, możliwe że któres piny przy silniczku po gniły i dlatego jest to problem, musisz się dostać do niego i sprawdzić czy złącze jest czyste, ok ale gdy już będziesz miał zdjęty boczek to po sprawdzaj przewody.
zlaczka w drzwiach nie jest zgnita i po drugiej stronie kabli pod kierownica tez jest cala. Moze jakis elektryk fachowy podpowie ktory przewod jest wspolny dla lusterka i centralnego z pilota a nie ma nic wspolnego z centralnym z kluczyka i elektryka szyb to to dziala
Komentarz