zwiekszone spalanie

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • niebieski9
    Drive
    • 2010
    • 56

zwiekszone spalanie

Zamieszczone przez szkoda
    Zamieszczone przez Carolco
    Może ktoś się orientuje w takim razie, czy jeśli w Skodzie zamiast 1990zł ma być 2300zł, to czy jeśli mam umowę podpisaną (a samochód ma być za 2m-ce) na 1990zł, to mogą to zmienić?
    podejrzewam, że do zmiany - umowę ubezpieczeniowa będzie podpisywana w dniu odbioru.
    zresztą cena samochodu też się może zmienić, chyba, że masz jakąś gwarancję na to.
    Dzisiaj jak bylam w salone Skody akurat mimo chodem podsluchalam rozmowe klienta ze sprzedawca na temat ubezpieczenia, z ktorej wynika, ze na dzien dzisiejszy jest 1990zl, ale w dniu odbioru gosci bedzie musial zaplacic 2260 zl.
    Pozdrawiam serdecznie
  • andriu79
    Ambiente
    • 2008
    • 239

zwiekszone spalanie

Witam wszystkich klubowiczów
    Wczoraj wracałem z koncertu Reimmsteina i na drodze z Legnicy do Zielonej Góry kamien uderzył w chłodniczke paliwa. troche ja wgniotło. Nie zauwazyłem zażdnych saczen.
    Ale wydaje mi sie ze auto zaczeło wieczej palic
    Przy normalnym ruszaniu pokazuje 25-35 l/km na odcinku 2 km stajac na 4 swiatlach pokazala zuzycie 10l/km czy to norma wydaje mi sie ze jest cos nie tak.
    Czy sparwdzenie kompem pokaze mi spalanie i jakies bledy ?????????

Komentarz

• robekcool
      RS
      • 2009
      • 2041
      • Octavia II (1Z3)
      • BJB 1.9 TDI PD 105 KM

wgniotło tylko żeberka czy więcej? raczej ci się wydaje. podłączenie pokaże i spalanie i błędy :wink:
      www.k-mot.pl
      Specjalizacja VAG, inne marki też naprawiam.
      Autoholowanie.
      Robert Kulma

Komentarz

• andriu79
        Ambiente
        • 2008
        • 239

wgniotło żeberka i wydaje mi sie ze chlodniczka na srdoku jest jakby bnardziej wsunieta w srodek nie zauwazylem zadnych wycieków ale jutro pojade do znaomego na kanal wiec okaze sie

Komentarz

• AdamB
          RS
          S_OCP Member
          • 2007
          • 8030
          • Octavia IV (NX3)
          • DKZA 2.0 TSI 190 KM

wgniotło żeberka i wydaje mi sie ze chlodniczka na srdoku jest jakby bnardziej wsunieta w srodek nie zauwazylem zadnych wycieków ale jutro pojade do znaomego na kanal wiec okaze sie
          Też mam zagnieciona chłodnicę paliwa, tzn radiatory na powrocie do baku przez leżący kamień na drodze. Jest też trochę wygięta. Bardzo wątpię aby to było powodem zwiększonego zużycia paliwa
          Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC

Komentarz

• Maicroft
            Moderator
            S_OCP MemberModeratorr
            • 2004
            • 25757
            • Audi

Zamieszczone przez andriu79
            Przy normalnym ruszaniu pokazuje 25-35 l/km na odcinku 2 km stajac na 4 swiatlach pokazala zuzycie 10l/km
            A ile ma pokazywac, na zimnym silniku po odpaleniu - 2l :lol:

Pocieszyc Cie - po 2km to mam i 25l :twisted:
            Spritmonitor.de

Komentarz

Pracuję...