Tylna szyba

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • 4x4BKF
    L&K
    • 2010
    • 1279

Tylna szyba

Zamieszczone przez Bartolomeo
    Jako że w tym dziale użytkownicy szukają porady na praktycznie wszystkie tematy to i ja się o coś zapytam. Jakie laptopy polecacie? Są tu jacyś informatycy albo ogarniacze tematu? Wybieram się teraz na studia i poszukuję mobilnego komputera do około 2500zł, jak na razie to wiem tyle, że Asusy są dobre Szukam raczej lapka do wszystkiego po trochu głównie internet oraz nie ukrywam chciałbym sobie od czasu do czasu zagrać jakąś gierkę o ile pozwoli na to czas.

IMHO Samsung is good option, proponuje R530, znajomy kupil, zadowolony,

sprawdz moze uda Ci sie zanabyc R580, to juz mega wypas w tej cenie.

pozdro.
    4x4
  • rad4444
    Classic
    • 2009
    • 5

Tylna szyba

Witam.Ostatnio chciałem opóścić szybę z tyłu jest sterowana elektrycznie i usłyszałem trzask ,a szyba nic,nie działa .Nie rozbierałem jeszcze tylnych drzwi,brak czasu.Czy wiecie co urwało się w tym mechanizmie?
    Rad

Komentarz

• Maru 123
      RS
      • 2008
      • 4660

rad4444, prawdopodobnie pękł mały plastikowy kawałek mocowania szyby. na allegro możesz to dostać. nazywa się to zestaw naprawczy szyby czy jakoś tak :wink: to dosyć częsta usterka w 01
      1.8T AGU L&K

2.0TDI BKD ELEGANCE

TOYOTA LAND CRUISER J95

Komentarz

• kecaj
        RS
        • 2009
        • 1511
        • Superb II (3T4)

Zamieszczone przez Maru 123
        rad4444, prawdopodobnie pękł mały plastikowy kawałek mocowania szyby. na allegro możesz to dostać. nazywa się to zestaw naprawczy szyby czy jakoś tak :wink: to dosyć częsta usterka w 01
        W O2 FL też..... :evil:
        Diagnostyka komputerowa samochodów - Poznań i okolice

Komentarz

• moti86
          Ambiente
          • 2009
          • 171

miałem podobnie w swoim tylna prawa
          wymienilem caly mechanizm koszt kolo 130zł wymiana sam dlubalem kolo godzinki
          http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=32490
          Bleee Bleee Bleee

Komentarz

Pracuję...