Po raz kolejny dokonywałem zakupów u car crazy, i muszę polecić z czystym sumieniem super kontakt niskie ceny szybka wysyłka i zero problemów aaa no i zapomniałem dodać- mnóstwo gratisów :szeroki_usmiech
[O1] climatronik i problem...
Zwiń
X
-
[O1] climatronik i problem...
witam!!!
Od jakiegoś czasu nie daje mi spokoju dziwny dźwięk wydobywający się tak jak by z okolic schowka od strony pasażera, zauważyłem że owy dźwięk znika kiedy zamykam i otwieram obiega przepływu powietrza... znalazłem na forum posta na temat diagnostyki climatronica...
więc zrobiłem ową diagnostykę w moim szkodniku i wyskoczył mi błąd ( 4FA ) co jak wyczytałem "SILNIK NASTAWNY DLA KLAPKI CIŚNIENIA ZAPOROWEGO" lub "siłownik do klapy 0x25 ciśnienia stagnacji" nie bardzo wiem jak to sobie wytłumaczyć i czy sam mogę się do tego zabrać, bo mi to wygląda na zacinający się silniczek od otwierania i zamykania obiegu....Była Octavia I 1.9 TDi 2004 kombi 137 Km 315 Nm
Była Octavia II 2.0 Rs Tdi 2008 kombi 170/?? 350/??
...
A jest Octavia II FL 1.6 TDI 4x4 2010r. "Stara miłość nie rdzewieje" ... i jak to mówią "śpiesz się powoli"
-
-
Komentarz
-
-
Była Octavia I 1.9 TDi 2004 kombi 137 Km 315 Nm
Była Octavia II 2.0 Rs Tdi 2008 kombi 170/?? 350/??
...
A jest Octavia II FL 1.6 TDI 4x4 2010r. "Stara miłość nie rdzewieje" ... i jak to mówią "śpiesz się powoli"
Komentarz
-
Komentarz