mi srenio przy 90% trasy spala w granicach 8 litrow ( bez szalenstw). Zalezy tez, czasami jaki gaz sie zatankuje( ten sam styl jazdy, a spalanie rozne)
[O1] Hamulce Bebnowe i tajemniczy element
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
[O1] Hamulce Bebnowe i tajemniczy element
Podczas wymiany bębnów na ziemi znalazłem tajemniczy przedmiot... coś co przypomina ostrzałke lekko zagietą w łuk. Po sprawdzeniu drugiego odkryłem że jest to naklejone od tyłu "tarczy" bębna.
Ktos wie do czego to jest? I może jak to przykleić?
pzdrAdam
-
Wygląda na odważnik wywarzający bęben, ale nie jestem pewien na 100 procent może jakaś fotka?Pierwsza Octavia i myśle że nie ostatnia
Komentarz
-
to jest przyklejone od wewnątrz ( widać jak się popatrzy miedzy kołami), do tej blachy/osłony, do ktorej przykrecony jest cylinderek i szczęki.Zamieszczone przez panda79Wygląda na odważnik wywarzający bęben
wyglada na to że to wyważa ciężar cylinderka, ale po co ? skoro to sie nie kreci ??
Komentarz
-
-
b707, był już ten temat poruszany. Wyszło chyba, że to jakiś tłumik drgań. Poszukaj.Szerokiej drogi, jakakolwiek by ona nie była.
Komentarz
-
Ja sobie przypominam ze na niej byly jakies symbole, spekulowalismy ze to jedno z ukrytych oznaczen gabloty.PL-LOP D-ROW mutex/ocfipreoqyfb/mutex
Komentarz
Komentarz