modul sterowania szybami

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • siwas22
    Classic
    • 2010
    • 5

modul sterowania szybami

Mailem ten sam dylemat co nasz kolega jakiś miesiąc temu i zdecydowałem się kupić nowa skodę Octavie z silnikiem TDI, i nie żałuje decyzji zrobiłem już 2 tys km i średnie spalanie po mieście na poziomie 5,5.... wedlug moich obliczen doplata za silnik zwroci mi sie po 60-80 tys km.
  • lukasz2313
    Classic
    • 2009
    • 15

modul sterowania szybami

witam nawalil mi modol sterowania szybami w skodzie octawi 2000 rok gdzie go moge kupic . prosze o pomoc pozdrawiam

Komentarz

• zgucio
      Rider
      • 2007
      • 691

szukaj na allegro lub szrotach

w serwisie taka część kosztuje 2000zł

tylko szukaj z identycznymi oznaczeniami

chyba że padł ci ten moduł pod kierownicą jego łatwiej znaleść
      ROCZNIK 98 PO LIFTINGU ;-) ---> fotki

JOHNNY II ASC + SIRIO AS-100

Komentarz

• neverland
        Classic
        • 2009
        • 16

Ja miałem następujące objawy - czasami nie mogłem zamknąc szyby od kierowcy, a czasami tylnej prawej, tykały mi przekax\źniki w drzwiach, ostatnio nawet w czasie jazdy sama otworzyła się szyba. Byłem przekonany że to ten moduł w drzwiach - oddzielnie nie można go kupić - tylko razem z silnikiem. W serwisie stwierdzili że błędy powoduje uszkodzony przełącznik zespolony, któy steruje wszystkimi szybami - ten który jest w drzwiach kierowcy. Dzisiaj wymieniłem - razem 200 pln. Narazie ok.nA jakie Ty masz objawy ?
        neverland

Komentarz

• lukasz2313
          Classic
          • 2009
          • 15

bylem dzis u mechanika i okazalo sie jak rozebral dzwi od strony pasarzesa okazalo sie ze modul sterowania szyba jest na rozsypce caly do wymiany przesto szwankowal centralny i szyby .. a gdzie taki moge dostac poratujcie tylko nie w serwise
          ]

Komentarz

Pracuję...