a jeżeli mogę odświeżyć temat ..... jakiego klucza szukać do filtra oleju o II 2.0 tdi ????
[O1] problem z modułem komfortu
Zwiń
X
-
[O1] problem z modułem komfortu
Witajcie drodzy koledzy. Posiadam octavke TDI 2001 rocznik. Od jakiegoś czasu nie mogę zamknąc samochodu z auto kluczyka. W serwisie powiedziano że jest to moduł komfortu, ale niestety z wymianą kosztuje to 950 zł. Wyciągnełe go sam i odczytałem numer 1c0959799b. znalazłem go u kilku mechaników lecz tylko jeden zamyka teraz auto z auto pilota lecz niestety nie zamyka sie bagażnik. W jaki sposób znaleźć odpowiedni moduł który pozwoli na zamknięcie całego auta z bagażnikiem? czy są jakieś modele? ja mam wersje z 4 el.szybami ale na kluczyku jest możliwość zamknięcia lub otwarcia auta (pisze bo widziałem kluczyki z możliwością otwarcia/zamknięcia bagażnika z kluczyka). Z góry dziękuje michał
-
-
Zamieszczone przez michal13412Wyciągnełe go sam i odczytałem numer 1c0959799b. znalazłem go u kilku mechaników lecz tylko jeden zamyka teraz auto z auto pilota lecz niestety nie zamyka sie bagażnik. W jaki sposób znaleźć odpowiedni moduł który pozwoli na zamknięcie całego auta z bagażnikiem?
O ile dobrze pamietam to przy 4 el. szybach i centralnym powinieneś mieć kodowanie 00259.
Komentarz
-
Komentarz